Google Analytics

hétfő, január 26, 2004

Mar megint nem irtam ezer eve, ne haragudjatok. A blogomrol nem is beszelve, tiszta szegyen, amit csinalok... A mentsegem meg mindig a regi: a haz. De tenyleg. Most ott tart a dolog, hogy ket heten belul ala kell irnunk a szerzodest, kulonben elveszitjuk a jelenlegi arat, amit kaptunk, es mar az ezevi, joval dragabb arakat fogjak felszamolni. :o( A szerzodest viszont addig nem lehet alairni, amig nincs meg a vegleges terv megrajzolva (final plan), valamint amig el nem vegzik a talajtesztet, es annak meg nincs az eredmenye. Tehat ezek a dolgok abszolut nem rajtunk mulnak, nagyon drukkolunk, es remeljuk, hogy beleferunk az idobe...

Berciekkel kapcs. Tegnap voltak nalunk este barbecue-zni, de - jellemzo modon - szakadt az eso, a kertben csupa sar volt minden, igy aztan az egesz barbi dolgot bekoltoztettuk a garazsba. (A szomszetol lattuk ezt a remek otletet a napokban, hogy 'hogyan barbizzunk esoben'. :o) Jokat ettunk, aztan sokaig dumaltunk, Activity-t is hoztak, de aztan arra sjanos nem kerult sor, majd remelhetoleg legkozelebb!!!

Reka, csak most olvasom, hogy Ti meg kozben megerkeztetek... Ha mar tegnap is olvastam volna, akkor Ti is atszaladhattatok volna vacsorara!!!!!
PErsze, csak ha van kedvetek talalkozni. Na, errol majd meg beszelunk. :o)

Most megyunk dolgozni. Nalunk ma nemzeti unnep van, Australia Day. Sajnos, mi ugyanugy dolgozunk, mint altalaban, csak mondjuk valamivel tobb penzert, de azert jo lenne inkabb reszt venni az esemenyeken, a tavalyi meg Sydneyben nagyon szep es jo volt!!! Talan majd jovore. Remeljuk!!!
(A nemzeti unnepeken (=public holiday) a munka 'onkentes', valaszthatsz, hogy akarsz-e dolgozni aznap, vagy nem. Mi azert valasztottuk ezevben a munkat, mert az unnepnapokon az eredeti ber 2.5-szereset fizetik, es jelen gazdasagi korulmenyeink kozott minden centre szuksegunk van. (Ez - kis tulzassal - azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy nap alatt majdhogynem meg lehet keresni majdnem egy egesz heti bered.) De jovore semmikepp sem csinaljuk ugyanezt, a jovo ev feltetlenul az Ünneplésé!!!)

Szoval boldog Australia napot mindenkinek! :o)