Google Analytics

vasárnap, szeptember 03, 2006

Riverfest, piknik, Parizs, egyebek


Hahohaho! Elegge elhallgattam az utobbi hetekben, de van kifogasom! :o) Egyreszt a munkahelyen teljes kaosz volt, mert augusztus 28-a volt egy oriasi hatarido nalunk, akkor jottek ki az uj torvenyek, aminek millio elokeszulete volt, amikkel persze nem nagyon alltunk jol, es az utolso nehany napban probalta mindenki behozni a tobb hetes elmaradast... Minek kovetkezteben este 10-11-ig meloztunk, de legalabb a ceg mindenkinek fizette a taxit. :o) Na, most mar nagyjabol minden rendicsek, kisebb fennakadasokkal ugyan, de megjelentek a torvenyek idoben. Lenyeg az, hogy ezert nem irtam mar korabban is blogra.

A masik, ami elvette az idomet a blogirastol, az az, hogy most mar bazira keszulunk a hazautra, mar a borondoket is bepakoltuk nagyjabol, es pl epp most mosom a ruhakat, amiket viszunk. :o)

Mindig szoktatok irni nekem maganba leveleket mindenfelerol a vilag minden tajarol, es halkan erdeklodom, hogy nem olvas-e minket veletlenul valaki Párizsbol? Ugyanis megyunk harom napra (ket ejszakara) Parizsba az otthonletunk alatt, es ketsegbeesetten szallast keresunk valakinel. Jo gyerekek vagyunk, nem horkolunk. :o) Nezegettem a szallasajanlatokat, es BAZI DRAGA Parizs. :o((( Szoval ha netalantan valaki tud valakit, ahol megszallhatnank szeptember kozepen ket ejszakara, az sikitson. :o)

Riverfest + szulinapok

Aztan hogy a cimben szereplo Riverfestet se felejtsem ki: Tegnap volt itt nalunk a Riverfest, amit vmondjuk "Folyo Fesztival'-nak lehetne forditani szabadon :o), olyan nemzeti unnep fele, de konkretan nincs semmi apropoja, csak minden evben unneplik, ilyenkor van a legnagyobb tuzijatek az evben, millio-millio ember mindenfelé, meg repuloshow-k, ilyenek. A legnagyobb latvanyossag minden evben a tuzijatek elott es utan utóégetõvel (vagy mivel) elhuzo F-111-esek.

Nagyon nagy szerencsenk van, mert Meliek ott laknak a folyoparton egy apartmanban, ahol fel lehet menni a tetore a lakoknak (es barataiknak :o))), es onnan gyonyoruen lehet latni a tuzijatekot!!!! Ugyhogy ebbol immaron hagyomanyt csinaltunk, es minden evben ritualisan elvandorlunk Meliekhez a tuzijatekra. (Szilveszterkor is egyebkent. Szegeny Meliek.) :o)

Most volt extra apropoja is a bulinak, ugyanis Meli es Balazs szulinapjat is unnepeltuk. Ismet teleettuk magunkat mindenfele kiraly sutivel, meg ezzel-azzal, es hajnali 1-kor jottunk haza. (Nalam Meli zserboja volt az abszolut nyero, de a tobbi suti is nagyon ott volt.)

Piknik Springbrookban

Azt se meseltem még, hogy a multkori munkaszuneti napon, amit az EKKA miatt kaptunk, elmentunk kirandulni a Springbrook Nemzeti Park-ba Zoliekkal, Meliekkel, Anitaekkal, Tiborekkal es Zsoltekkal (Zsolt es Andi vendegsegben volt nalunk egy hetig Magyarorszagrol, de remelhetoleg hamarosan ok is az allando tarsasaghoz tartoznak majd, de egyelore - babonabol - nem irom le a tervuket, majd csak amikor mar megvalosult. Stay tuned.) :o) A kirandulas allati jol sikerult, etettunk papagajokat, lattunk kookaburra-t, Zoli meg kigyot is ugrott. :) Piknikeztunk, aztan a fiuk elmentek setalni, mi lanyok meg nõcis dolgokat beszelgettunk, de nagyon vicces volt. A taj is leirhatatlanul gyonyoru arrafele, es szep idonk is volt, ugyhogy minden szempontbol szep napot toltottunk ott.

Ezek jutottak most eszembe nagy hirtelen, de majd visszaallok nem sokara a jo kis megszokott blogirasi szokasaimra, de most nem igerek semmit oktoberig. :o) De aztan majd lesz nemulass!!!!