Google Analytics

vasárnap, január 29, 2012

Fiuk rajzai

Gergo - Apa
Ezt meg szeptemberben rajzolta Gergo, Aparol. Ez volt az elso 'igazi' portreja.
Apa nagyon buszke volt ra, ez lett a profilkepe. :o)

(A vonalkak alul a szakalla, de azt, hgoy a villam miert csapott bele, azt egyelore meg nem ertjuk... :o)


Gergo - onarckep
Szerintem teljesen valosaghu kep, akar utlevelkepnek is hasznalhatnank Gergohoz.


Bence - onarckep
(ezt fejjel lefele rajzolta, es azt meselte rola, hogy o azt rajzolta le, ahogy o gyongyot fuz az asztalnal Pannaval... Hat, kabe a gyongyok felismerhetok egyedul... :o)

Bence - 11 hangya
Gergo - 4 hangya
Gergo - Csaladom
(Hogy a gyerekek hol vannak a keprol, arrol nem szol a fama... Utolag azt hozta fel mentsegere, hogy mar megunta a rajzolast... es kulonben is a kek tollat is elvette tole a David...)

Bence - Csaladom
Nahat, ez meg 'erdekesebb'... Ezen csak Panna van apaval, es abban sem vagyok egeszen biztos... Szerintem Bence csak ugy rajzolgatott valamit, es amikor rakerdeztek, hogy ez vajon hogy csaladi kep, akkor csak ramondta, hogy Panna es Apa... hogy szalljanak mar le rola... Mert Bence altalaban jobban szeret a sajat feje utan menni... Szerintem...


...aztan a pszichologus majd megmondja, hogy mi a palya.

kedd, január 24, 2012

Fiuk enekelnek - Jingle bells ausztral modra

Karacsonyra keszulodve a gyerekek sokat enekeltek, de ez volt az abszolut kedvenc. A sorok utolso szavat most mar Panna is tudja es teljes hangeron enekli is. Persze ezt sosem sikerul levideozni, mert amint meglatjak a kamerat, abbahagyjak az eneklest es bohockodni kezdenek. Vagy megkukulnak. Vagy csak nem csinalnak semmit. Karacsony este szepen feloltoztek, mikulas sapka, meg minden, szepen beultek, hogy majd eleneklik a dalt, mi meg felvesszuk. Egy fel ora telt el azzal, hogy ki hol uljon, ki milyen hangszert fog, kin melyik mikulas sapka van, stbstbstb... Ugy egy oranyi szoszmotoles (=eredmenytelen vitatkozas a nuansznyi reszleteken, egymas gyozkodese hogy a szarvas agancs sokkkkkal jobb, mint a vilagitos mikulas sapka, vagy hogy gitaron jatszani sokkkkkal kúlabb, mint a kiscsengon, es igy tovabb) utan vegul nem sikerult meggyoznunk az alkalmi kamarazenekarunkat, hogy nincs jelentossege annak, hogy ki ul kozepen, ugyhogy vegul minden produktum nelkul feloszlott a zenekar... Ugyhogy igazabol ennel sokkal jobban tudnak enekelni, csak azokat nem tudjuk megorokiteni. Ez van. Igy jartunk.

Aussie Jingle Bells - Bence Gergo 4 eves from Balazs Csoka on Vimeo.


Ime az eredeti, osszehasonlitas vegett: