Google Analytics

vasárnap, július 06, 2003

> Mennyibe kerul egy szereny alberlet, mondkuk a kozpontban , vagy a
> varos
szelen?

A kozpontban ISTENTELEN draga, egy kolleganom nem messze lakott a Townhalltol, egy egyszobas "bachelor flat"-et heti 500 dollarert vesztegettek. Es nem volt egy szep darab...
Mi Riverwoodban lakunk, ez olyan 30 km a kozponttol kb., itt egy sima lakast megkapsz $170/het korul. (Ne luxuslakasokat kepzeljetek ilyenkor!)

> Mennyibe kerulnek az elelmiszerek

A kaja kb ugyanannyi, mint otthon. Van ami dragabb, van, ami olcsobb, szoval atlagosan ugyanannyi. Viszont sokal tobb minden van, ugyhogy szerintem tobbet fogtok Ti is kajara kolteni, mint otthon, mert egy csomo mindent ki akar probalni az ember! :o))) Mi kb. 30-40 dollart koltunk hetente kajara.
(ket szemelyre)

> Mennyiert lehet hozzajutni egy hasznalt , meg mukodokepes autohoz?

Attol fugg, milyen autot akarsz. Mi egy 11 eves, gyonyoru, full-extras Mazda 626-ost vettunk tavaly 6000 dollarert... Nem volt olcso, de akkor ilyenek voltak az arak. Az egyik simerosunk par honapja vett egy igen lepukkant, igen kicsi Marutit, 700 dollarert... Szoval, ha nem nagyon az igenyek, akkor tok olcson lehet mukodokepes autot venni.

> Mennyibe kerülnek a ruhak ?

Kb. ugyanannyi, mint otthon. Cipok is. Csak meg kell talalnod a Neked valo cipoboltokat. (Nekem ez eltartott egy darabig...)

> Tudsz-e felretenni egy kis penzt a honap vegen ?

Siman!

> Ha az ember kierkezik "egy darab nagy boronddel" mire szamitson, ha el
akarja kezdeni az eletet???

Mindenkeppen jegyezze meg a borondje kodjat. :o) Kulonben szerintem egy a lenyeg: hogy legyen munkad. Mindegy, hogy milyen, (nekem a ferjem eloszor a Woolworth-ben dolgozott ejjelente arupakolokent), es megis kivaloan megeltunk belole. Szoval, ha munkad van, akkor penzed is van, es felretenni is tudsz. (felteve, hogy nem dorbezolod el az egeszet.)

Nincsenek megjegyzések: