Google Analytics

kedd, szeptember 09, 2008

Az elsõ Apa-nap

Elérkezett az elsõ Apák napjánk is. Balazsnak szegenynek pont aznapra esett a szuletesnapja is, ugyhogy aznap duplan is õt unnepeltuk. Nem csinaltunk semmi extrat, csak setaltunk a parkban, pihentunk, jatszottunk a gyerekekkel, szappanbuborekot fujtunk es jokat ettunk.

Az oviban is keszultek a gyerekek, es csinaltak meglepetes apak napi kepeslapot. Mi egy nagy kihajthato A4-es meretu kartyat kaptunk, az ovonok beleragasztottak egy-egy fenykepet a gyerekekrol, ami az oviban keszult roluk, valamint festettek a kicsik a papirra, es a belenyomtak a festekes talpukat is. (Nem is ertettuk, hogy mult heten egyik nap miert volt csupa kek-zold a kis talpuk... :o)


Egy igazi ajandek Apanak: Bendec adott neki delutan egy IGAZI puszit. Ugy volt, hogy Balazs fogta a karjaban, es mondogatott neki ezt-azt, idonkent adott neki egy-egy puszit, aztan egyszer csak Bence dugta oda a kis szajat Balazs arcahoz, es cuppantott! En is epp ott alltam mellettuk Gergovel. Balazs egybol mondta, hogy adjal egyet a Maminak is, Bence! Es akkor adott egyet nekem is! Eeeedes volt! Aztan meg mondogattuk neki, hogy adjon meg, de tobbet nem adott. Azt mondta, ott az a fejenkent egy, azt osszuk be magunknak most mar mara. :o)

Most aztan remenykedunk, hogy belejon, es ad majd tobbet is, es hogy Gergo is eltanulja tole. Megprobaljuk kihasznalni a lehetoseget, es addig adjuk-kapjuk a puszikat a gyerekekkel, amig lehet, mert aztan hamarosan kamaszodnak es vérciki lesz nekik, es akkor aztan nezhetunk... Hihetetlen, hogy hogy repul az ido, mar mindjart 9 honaposak...

Nincsenek megjegyzések: