Google Analytics

szombat, november 01, 2008

Kárpetbörn

Gergo vagyok, es azert irok mert kárpetbörn nõtt a nyakamon.

Az ugy volt, hogy en csak jatszottam Apaval, es en nem kertem ezt. Es most mar vissza is akarom adni, mar mikor adhatom vissza? Szoval a hátamon fekudtem a szonyegen, (mert estenkent furdes utan mindig játszunk négyesben az emeleten egy kicsit, elalvas elott, hogy mi Bencevel jol kifaradjunk. De nem faradunk. Aztan amikor mar Maminak meg Apanak is leragad a szeme az almossagtol, akkor minket Bencevel agyba dugnak... pedig mi még jatszanánk siman reggelig... na mindegy.) Szoval ugy volt, hogy en a hátamon fekudtem a szonyegen, Apa betamasztotta a labam, en meg elrugtam magam, es akkor tok sokat csusztam a hatamon ott a szonyegen. Egyszer még a mami hasaba is beleutodott a fejem a hatam mogott. Nagyon vicces volt, nagyon rohogtunk mindannyian, ahogy ott csusztam-masztam a hatamon a foldon.

Aztan masnap az ovibol felhivták a mamit, hogy tudja-e, hogy kárpetbörn van hatul a nyakamon. A Mami meg azt se tudta hirtelen, mi az a kárpetbörn (carpet burn = szõnyeg okozta horzsolás) , de aztan hamar rajottek Apaval, hogy lehet valami osszefugges a háborús sérülésem es az elõzõ esti haton csuszkalas a szonyegen kozott... Szoval most mar akkor ez is volt, es mar nem kerem tovabb. (Bar azota mar annyira hozzamnott, hogy most novesztek egyet a terdemen is az allando kuszas-maszastol... De hat micsinaljak, ha egyszer minden, ami messzebb van, olyan erdekes?!?

5 megjegyzés:

Fiziék írta...

Először csak néztem, hogy micsoda??? De a végén fény derült mindenre! Ezt nagyon jól elmesélte "Gergő" :-)

Lilla írta...

Igen, eloszor en is csak neztem, mikor az ovibol hivtak, de aztan nekem is feny derult a titokra! :o)

JuditAu írta...

Gergő! Szerintem vedd át a blogírást Anyudtól, mert bazi jól megy! Néha add át Bencének esetleg, mert ha Ti ketten írtok, az szenzációs! :))))

Lilla írta...

Szia Judit, már tobbszor gondoltam ra, hogy inkabb mi irunk Bencevel, de mi annyira bénán gépelünk még, hogy azt sosem tudnatok elolvasni, ugyhogy inkabb felfogadom a Mamit idonkent... De majd irunk surubben, szolok Bencenek is!

Névtelen írta...

Milyen edi Gergo a kepen, carpetburn nekunk is volt jo sok, s tudod hol? hatul a fejen, mert en azt jatszottam vele hogy lehuztama szonyegen s o tolta fel magat a terdembe s igy egy csomo ideig, nem nott ott a haja hatul mert a szonyeg levitte. Remelem jol vagytok s majd irok email is. Pusz. Gyongyi