Google Analytics

csütörtök, február 26, 2009

Allatkert lett...

Bence vagyok, es azert irok mert tiszta állatkert lett itt minden. A Mamiek mar hetek ota firkalnak a falra, olyanok mint a gyerekek. Nem is ertem ok miert csinalhatjak, ha mi nem. Valakinek most mar igazan rajuk kellene szolni. Raadasul elfoglaltak egy részt a szobánkból is.
Mindenféle koszos nejlont meg kartont teritettek le, tisztára mint a csövesek. Es firkalnak a falra. Húzzanak vissza a saját térfelükre, van még elég szoba a házban. Es folyamatosan nyaggatnak minket, hogy ne menjunk az õ reszukre, meg nem szabad a ceruzat rágcsálni, meg ne együk meg a festékes tubust, es adjuk vissza gyorsan. Mindezt a mi szobankan. Nem is értem, mit gondolnak...

Szerencsere valaki szolhatott nekik, mert a mult heten vegre osszecuccoltak a szobankbol. A firkálmányukat persze ott hagyták a falon, egy egész farmot, de azt majd mi megrendezzük idõvel. Na jó, egy kicsit még maradhat. A boci, mondjuk. Na jó, a bárányka is maradhat. A kecskéket is megtartjuk. Jóvanna, maradhat az egész…

Gergõ vagyok, és azert irok, mert Bence is irt. Es pont azt értek egyet vele, mint amit pont õ mondott. En is pont ezt akartam irni a sajat szavaimmal, de pont ellökött a géptõl. Majd este jól megharapom a sötétben.

10 megjegyzés:

JuditAu írta...

Ezt Ti csináltátok???? Saját kezűleg???? Bérbe dolgoztok? :)))Gratula, stílusosan szólva: ÁLLAT lett!

Fiziék írta...

Ez nagyon szuper lett!!!! Tök jó ötlet :-) És a lurkók élvezik? Emlékszem a tesóm első gyereke mikor kicsi volt (pár hónapos), a falon lévő barikkal beszélgetett és órákig elnézegette őket :-)
És tudjátok mi a legjobb a festményben? Hogy olyan vidám!!

Pista írta...

Et hihetetlenül jó lett. Tisztára mintha profi festők csinálták volna:) nagy nagy gratula.

AtonHotep írta...

Kedves Bence és Gergő!

Nézzétek el apunak és anyunak, hogy ilyen csúnyán összefirkálták a falat! Tudjátok, ők még kezdők és nem lehetnek olyan profik ebben, mint Ti, de kell nekik a sok bíztatás és a sok-sok gyakorlás. Azért, még ha Ti sokkal szebbet tudtatok is volna alkotni, ha lehet, mégis azt javaslom, ne javítsátok ki az ő kis műveiket, biztosan nem tenne jót lelki fejlődésüknek. Inkább papírra rajzoljatok, fessetek, és mutassátok meg nekik, hogyan is kell ezt igazából! ;)


Üdvözlettel:


Egy a Földgolyóbis túlsó oldalán, arról denevérként fejjel lefelé lógaszkodó bácsi. :P :D


Ui.: Most kicsit forduljatok el, gyerekek!

Apa és anya! Alkalmasint vállaltok gyerekszobafestést máshol is? :D :P
Tényleg fantasztikus lett! :)

agica írta...

Nagyon szep es kedves:)

Lilla írta...

Tok sima tubusos akril festekkel csinaltuk, es nem is volt nehez! ELoszor nagyjabol folrajzikaltunk mindent cerkaval, aztan 'kifestettuk'. A muveszi reszek (ég, fu, fak) Balazst dicserik, az allatokat meg en rajzoltam. Ahanyszor bemegyunk a szobaba, annyiszor jutnak eszembe tovabbi kis allatok, amiket meg belehetne szurni ide-oda... UGyhogy lehet, hogy idovel gyarapszik majd még a farm... ;o)

Névtelen írta...

Hat ez nagyon allat. Tok ugyesek vagytok, gratula.

Humanka írta...

Szerintem is klassz. Benedek uzeni, hogy ide is johettek, kicsit szet lehet ramolni az o szobajat is, legalabbis egy idore (az erzes ugyanaz lesz, o is szivesen ragcsalja a festekes tubusokat:) ) ... Ugyesek vagytok!!!

Agi, Kropi es Benedek

Névtelen írta...

Sziasztok!

Fantasztikusan ügyesek vagytok! Ilyen szép munkát csak profiktól lehet látni!
Gratulálunk!

Szalma család

thevividsource írta...

Szia Csóka Család...

Az ember életéből nem maradhat ki a kreativitás mert meghal a lélek...
Aranyos lett a farm... (Azért egy Csókafészek nem ártana :D) Lillus emlékszem hogy a te Lőrinci szobádban is volt hasonló....

Üdv
Tomi