Google Analytics

kedd, november 10, 2009

Megkeresztelve

Mar megint eltelt egy honap... Mivel ugy nez ki, hogy se Apa, se Mami nem jut oda, hogy irjon, most mar kenytelenek vagyunk mi kezunkbe venni az iranyitast, vagy legalabbis a blogot mindenkeppen. (Az iranyitast is probaljuk, de azt nem adjak olyan konnyen az õsök...)

Ezt el kell meselnem: Gergo vagyok, es azert irok, mert leontottek. Par hettel ezelott, amikor meg Nagyanyo es Nagyapo is itt volt (mert azota mar hazarepultek egy naaagy repulon), mar gyanusan indult a reggel, mert mindenki nagyon keszulodott... Mi Bencevel nem sokat aggodtunk, egeszen addig, amig Mami valami nevetseges es nagyon kenyelmetlennek tuno cuccot nem kezdett pedzegetni, hogy azt bizony fel kellene venni lassan...


Aztan meg, amikor beadtuk a derekunkat es feloltoztunk, akkor meg elvittek vasarnap (!) hajnalok hajnalan (!) TEMPLOMBA! Persze mar gyanut foghattunk volna par hettel korabban, amikor szinten elmentunk egy ilyen misére, de akkor meg minden uj volt es erdekes. Most is rengeten voltak, es nagyon hangoskodtak, allitolag enekeltek, de bezzeg amikor valami istenbárányos ének vegen megtapsoltuk oket, es még jeeee-ztunk is, akkor meg bezzeg senki nem csatlakozott, csak mosolyogtak rajtunk... A fene se erti oket... Most akkor buli van vagy mi van?


Na mindegy, mar epp ugy tunt, hogy kezd a vege fele kozeledni a buli, amikor is megjelentek Mami es Apa baratai szepen sorban... Ott volt Alex is, vegre valaki a mi generacionkbol, nem csak az oregek... Mindenki nagyon izgatottnak tunt, ami minket mondjuk kicsit aggasztott, Bence ra is akaszkodott Apara es nem is engedte el tobbet, de en jol szorakoztam Alexszel.


Na, aztan visszamentunk a templomba, amikor is egyik meglepetes ert minket a masik utan. Egyreszt jo volt, hogy valamennyit szaladgalhattunk, de azt bezzeg nem engedtek, hogy azt a nagy oriasi gyertyatartot rangassuk, pedig az vicces lett volna. Viszont egyszer csak egy kis medencehez vittek, es leontottek Bence fejet vizzel, aztan meg az enyemet is!!!! Pedig en mar Bence nyakonontese alatt is intenziven jeleztem, hogy en ellenzem a dolgot... Meg azt se tiszteltek, hogy nyakkendo van rajtam... En is megadom a tiszteletet, meg minden, es akkor ez a hala: varatlanul nyakonontenek... Aztan probaltak szepiteni, es adtak gyertyat, meg be is olajoztak, meg minden, de engem mar nem tudtak levenni a labamrol... Inkabb kapaszkodtam a Mamiba, Bence meg Apaba, biztos, ami biztos.

Aztan este elmeseltek, hogy most aztan nagy megkeresztelkedett fiuk lettunk (minek utana en masnap megmeredzkedtem, de semmivel se lettem nagyobb, mint voltam, szoval atveres az egesz), es hogy lettek keresztszuleink, es kereszttestverkeink is, egyelore Tamas Alex es Lili, aztan majd varjuk a tobbi kereszttestverket Rekatol es Krisztol. Remelem, azert ez a kereszttestverseg nem zarja ki azt, hogy esetleg majd egyszer felesegul vegyem Alexet... Vagy Lilit!


Tovabbi keresztelos kepekert klikk ide.

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Nem semmi, hogy nőnek a fiúk! Nagyon komoly a nyakkendős kép! :)))
A kisasszony még jól érzi magát odabent? Lilla, jól viseled a meleget? Jól vagytok?

Szép napot,
Hella

Fiziék írta...

Gratulálunk az immáron ekkora tortúrán átesett fiatal megkeresztelt fiukhoz :o) Nagyon helyesek a képeken :o)
Sok boldogságot és hosszú életet kívánunk nekik!

Nagyanyó írta...

Kicsi Gergő, Kicsi Bence!

Szüleitekkel és keresztszüleitekkel együtt a jó Isten éltessen, óvjon és áldjon Benneteket!
Legyetek résen, nemsokára előbújik kis Panna is. Vigyázzatok majd rá, s a gyümiszkelésével is várjatok pár napot :o)

Nagyanyó, nagyapó

Lilla írta...

Koszonjuk a jokivansagokat! :o)
Jol vagyunk mind, Panda is, remeljuk meg kibekkeli bent a hatralevo egy hetet, aztan nyugodtan, egeszsegesen bukkan majd elo a sotetbol. :o) Varjuk mar nagyon.

Ez a mostani hulye paras, puffedt meleg nem hasznal, de a nem-pocakosok is rosszul viselik, ugyhogy nem panaszkodom. (Mondjuk amugy se.) :o)

Névtelen írta...

En meg nem dontottem el, hogy Bence vagy Gergo felesege akarok lenni. Mindkettohoz huz a szivem, igy azt javaslom harmasban legyunk boldogok!
Alex