Google Analytics

csütörtök, december 17, 2009

Panna vérfarkassá vált

Panna vérfarkas lett... Nappal aluszkal szepen, akar 4-5 orat is egyben, de amint eljon az este es a sotet, akkorara nyilik a kis gomb szeme, mint egy dinnye es nezelodik... Es egyaltalan nem akar aludni, de meg csak fekudni se. :o( Mindent megprobal, bufog, csuklik, pukizik, csak aludni ne kelljen. (Most egesz nap mindenfele fostos gyumolcsot eszem (szilvat, barackot), hatha az anyatejen keresztul az majd segit valamit a gyomran es akkor konnyul a helyzete, es lemond a verfarkassagrol is...

El se hiszem, hogy harom gyerekunk van mar! :o))) Leginkabb estenkent dobbenunk ra, amikor kb delutan 5 oratol kezdve mar csak a gyerekek korul forog minden, a fiuknak masnapra ruhat + kajat kesziteni, mire hazaernek, vacsorat csinalni , Pannat megetetni, aztan furdetes mindharomnak, mese, altatas, Pannat megint etetni, aztan elalvas utan elokeszulni holnapra, es elpakolni a vacsora utani romokat... Na ilyenkor latszik, hogy mar nem csak ketten vagyunk... A konyhapult estenkent olyan, mint egy etterem, vagy egy gyar, millio kisdoboz, felkockazott gyumolcsok, zoldsegek, mogyoro, muzli, hegyekben allnak a zoldseghulladekok, magok, hejak, csutkak, aztan beadagolodik minden a dobozokba, ra a nevek, es be az egesz a hutobe. Egyelore csak a fiuknak es Balazsnak megy ez a futoszalag, de ha en is visszamegyek majd munkaba es Panna is ovis lesz, akkor aztan 5 fore gyartjuk majd a kajat... Vicces lesz. :o)))Megyek is, bekeverek egy kis nokedlit vacsorara tojasos nokinak, mert van egy nagy fej salatank a hutoben, es nem ferek mar tole... :o))) Holnap pedig indul a nagy sutonap a gyerekek hetvegi szulinapi bulijara! :o)))

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Boldog szülinapot a fiúknak!! :)

Nori írta...

Most láttam a hírt! Gratulálunk gyönyörü Pannához!!! Sok boldogságot és egészséget kívánuk Neki és a Fiúknak is Szülinapjukra!
Puszi, Nori és Csabi

Fiziék írta...

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Gergőnek és Bencének :o)