Google Analytics

vasárnap, január 03, 2010

Evertekelo beszed 2009

Rövid verzió:
2009 volt az eddigi legjobb évünk! Még, még, még ilyen éveket!

Hosszú verzió:
Eltartott egy darabig, mire sikerult osszefoglalnom magamban ezt az elmult evet. Hihetetlen tartalmas ev volt, rengeteg minden tortent! A legnagyobb tortenes az ev vegeig varatott magara: megszuletett Panna. De sok egyeb is tortent. Egyreszt itt voltak a szuleim, ami hatalmas elmeny es orom volt nekem, nem is beszelve a segitsegrol, amit jelentettek. A masik nagy kulonlegessege az elmult evnek az, hogy minden eddiginel tobbet utaztunk Ausztralia-szerte. Jartunk Hamilton Island-en, Tasmaniaban, a Bald Rocknal, Moreton Island-en, a Gold Coaston, es meg kettesben Balazzsal is eljutottunk nyaralni, a Sunshine Coast Hinterland-re. Az egesz ev egy nagy csaladi szorakozas volt, amit ki tudja, mikor tudunk ujra veghez vinni…

Merfoldkovek tekinteteben tobb is volt: a fiuk megtanultak jarni, egyedul enni, elkezdtek beszelni vagy legalabbis megjott a hangjuk es mondanak ezt-azt, elkezdtek teljes idoben oviba jarni, leszoktak a cumirol, es Panna szuletesevel gondoskodo nagytestverre valtak.

Panna szuletesevel kikerekedett a csalad, es most mar igazi nagycsalad vagyunk, amire vagytunk. (Vannak ugyan idoszakok, amikor konnyes szemmel gondolunk azokra az idokre, amikor meg nem voltak a gyerekek, es nyugodtan aludtunk-ettunk-jatszottunk-olvastunk, stb, de azert inkabb a vigyorgos-orulos pillanatok vannak tobbsegben. (Egyelore. Aztan majd a dacolos kamaszevekben ujraszamoljuk…)

En is betoltottem a harmincat, ez is egy merfoldko, bar nem jart semi extra teljesitmennyel reszemrol, jarni is,beszelni is tudok mar egy ideje. :o) (Talan az lenne az igazi teljesitmeny, ha megallnek, es befognam a szam egy kicsit… Na majd a 40.-re… :o)

Vettunk tovabba egy lakast befektetesi cellal, es Balazs is munkahelyet valtott, vagyis hát visszavaltott es visszatert a Flight Centre-hez iden.

Egy kep ezer szoval er fel, ugyhogy ahelyett, hogy probalom itt szavakba onteni a lehetetlent, itt a kepes osszefoglalo:

3 megjegyzés:

AtonHotep írta...

Gratula Nektek, tényleg tartalmas évet zártatok! :) Még sok ilyet Nektek! :)

gollum írta...

Haralmas gratula, és még nagyon sok legalább ilyen évet Nektek!

Agi írta...

Csodálatos fotók egy fantasztikus családról! Tuti többször is meg fogom nézni a kis videót :o)
Szívből gartulálunk Nektek, nagyon jól csináljátok, csak így tovább :o)