Google Analytics

kedd, január 05, 2010

Mi is értékelünk!

Nekunk is az eddigi legjobb es legmozgalmasabb evunk volt ez a multkori. Eddig osszesen mondjuk csak ketto evunk volt, es az elsore nem is nagyon emlekszunk amugy sem, de a lenyeg, hogy ez a mostani ev kiraly volt!


Az utazasokban az volt a legjobb, hogy mindig volt kivel jatszani es volt kinek a nyakaban logni egesz evben, hurra. Egy csomot repuloztunk is, hajoztunk is, meg minden.

Elkezdtunk jarni, amivel egyidoben szaladni es mindenre felmaszni is elkezdtunk, ennek mi nagyon orulunk, de a kornyezetunkben mindenki aggodva nez, amikor elindulunk a konyvespolc, vagy akarmi fele. Nem ertjuk, miert, szerintunk tok ecceru felmaszni ra, nem is ertem, mi a gond. Jo, egyszer-ketszer fejre estunk, de mi az nekunk...

Egesz evben jatszoterre jartunk nagyanyoekkal, sokszor naponta ketszer is sikerult oket ravenni a jatszozasra, ezt azota se sikerult visszahoznunk szokasba, bar azert az oviban is kint vagyunk sokat a kertben. Lett kozben egy kistestverunk is, a Manna, eleg aranyos, de egyelore nem lehet vele semmit csinalni, max puszit adni neki meg megsimogatni, de az nem valami izgalmas, ugyhogy muszaj lesz megtanitanunk focizni vagy legalabb kismotorozni hamar, mert kulonben nagyon unalmas lesz az elete… Neha ragasztgatunk ra matricakat, a talpara, meg a hasara, hogy egy kicsi kizokkentsuk a midennapokbol, de nem zokken ki. Ami a legfurabb vele, hogy nem sir, amikor a Mami mossa a hajat… Szerintem nincs is hangja, nem is tud sirni. Mi mind a ketten orditunk Bencevel, ha csak szoba kerul a hajmosas, Manna meg csak nez a nagy szemevel es pislog, amikor leoblitik a fejet. Meg kell neki mondanunk hamarosan, hogy ilyenkor sirni kell, mert ez a csaladi hagyomany! Nehogy mar o legyen a bezzeg gyerek...

Szoval 2009. Mar tudok szamolni kettoig. Az ujjamon 5-ig is, de mondani csak kettoig tudom. De azt viszont magyarul es angolul is! Es tok sok trukkot tudok a labdaval, ezeket mind 2009-ben tanultam. Bence meg egy csomo szot tud!!!! Sokkal tobbet, mint en, es ot jobban is ertik a tobbiek… Forditani is tudunk! Es Bencenek van sajat baratja is az oviban! Jaj, es lett kozos baratnonk is, a Shawny. Mindennap ad nekunk puszit, amikor jovunk el az ovibol. Kicsit ciki, de mar megszoktuk. Es raadasul kenyelmes is osztozni rajta, legalabb nem kell varialni, hogy akkor ki kinek a baratnoje.

Iden mar pisiltunk nehanyat bilibe is! (Meg nehanyat a garazsba, meg a konyhakore, sot Bence puput is nyomott a konyhakore, meg a teraszra is, tok buli volt!) En leginkabb csak a kadba szeretek pisilni, szerintem hulyeseg a bili.

Apa azt mondja, hogy ebben az evben igazi kis emberek lettunk. Mar nem babak vagyunk. Pedig jo volt babanak lenni is… de most mar Manna a baba, es mi mar nagyok vagyunk.

Szoval hajra 2010, kivancsi vagyok, idenre mit tartogatnak a Mamiek... :o)

Manna azt mondja, hogy neki is ez volt a legjobb eve eddig, de ot nem kell komolyan venni...


3 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon bírom, amikor a "fiúk írnak". :)))

Agi írta...

Három ilyen gyönyörű gyerkőc... (szívecskés smiley-k hada)

Fiziék írta...

tündériek! nem is tudok többet mondani :)
de ha a srácokat fel tudjátok venni dumálás közben azt is meghallgatnánk :)