Google Analytics

péntek, február 05, 2010

Almodj szépeket!

Mar regota foglalkoztat, hogy vajon almodnak-e mar a fiuk, es ha igen, akkor mit. Icipici koruk ota altatjuk oket azzal, hogy 'almodj szepeket', es reggelente is az az elso kerdesunk, hogy 'hogy aludtal, mit almodtal?'. Mondjuk ezzel az erovel azt is kerdezhetnenk, hogy hol jaratal baranykam, vagy komamasszony, hol a stukker, mert teljesen figyelmen kivul hagyjak a kerdesunket.

Valamelyik nap viszont mentunk valahova kocsival, es Gergo elaludt az uton. Amikor leallt a kocsi, o is megebredt, es ugy felalomban kinyujtotta a kezet, es mondta, hogy gyurma, gyurma! Ugyhogy nyilvan valami gyurmazosat almodott! Ma reggel meg mentem fol, hogy ebresszem oket, es Bence mar fent volt, de Gergo még aludt. Elkezdtem beszelni Bencehez (amire gondolom, hogy Gergo is elkezdett ebredezni), es ugy félálomban mondta Gergo, hogy "bábáj bikilisz", biztos bicikliset almodott, es elbucsuzott tole, ahogy ebredt fol! Szoval most mar tutira almodnak. Gergo legalabbis... :o)

Mar varom, hogy mikor jatszanak Boborjanosat es kerdezik meg lefekves elott, hogy "Ma mirol almodjak?" "Biciklipumparol." :o)

Nincsenek megjegyzések: