Google Analytics

csütörtök, június 24, 2010

Bendecke álmodik

3.18am

Keserves siras a gyerekszobabol. Apaaaaa! Mamiiiiii! Bendecke ul az agyan es sir, Gergo félálomban huppog a sajatjan.

- Mi a baj, Bendecke, miert sirsz?

- Beka, nagy beka, eeement, beka. nagy beka, eeement. Harap beka, Bence fel, naaagy beka, rossz beka eeement. (Ekozben folyamatosan mutogatott az ablak fele.)

- Bendecke mar nincs beka, ne felj, elment a beka. Hess beka, menj innen.

- Beka, nagy beka, eeement, beka. nagy beka, eeement felj beka. Beka, eeement, harap bence bibis, beka, eeeement.

- Jol van, Bence, elment mar a beka, nem jon vissza, megijedt.

Edes volt, annyira sajnaltuk. Gergo is bekapcsolodott, ahogy felebredt, pedig o nem is almodta ezt... O valami vonatrol magyarazott, de aztan Bence annyira nagyon mondta a bekas almot, hogy Gergo is inkabb ot hallgatta. :o)

Vegul aztan hoztunk neki egy kis tejet, es mondtuk, hogy a tej elriasztja a bekat, ne izguljon, es kulonben is apa mar agyoncsapta a bekat, ugyhogy mar nincs is. (Erre persze 2 perc mulva, mikor mar kicsit elalelt a tej utan, mondta, hogy 'jott masik beka'... Ugyhogy mondtuk neki, hogy ha jon a beka, akkor mondja neki, hogy "Go away, beka, I don't like it" (ezt mondjak a gyerekeknek is az oviban: "menj innen, nem szeretem"), es akkor erre majd elmegy. Es akkor ezt elgyakorolta egy parszor, aztan meg ketszer megint "megharapta a labat a beka", de aztan vegul megnyugodott. Apa atvitte a vendegszobaba aludni, ott aludt vele, en meg visszaaltattam Gergot, aki kozben mondogatta, hogy o-ó, o-ó, meg hogy oh, no!, aztan mentem vissza Panduckahoz. Kb. egy jo ora volt az egesz 'program'. Gergo mar majdnem elaludt, aztan hirtelen felult, es eszlelte, hogy Bence nincs ott, rogton mondta: "Bence hol? Apa hozza Bence nappy" (azaz hogy Apa csereli Bence pelusat)... Aztan hogy ezt igy ilyen jol megmagyarazta maganak, vissza is fekudt es aludt is szepen reggelig.

Aztan tegnapelott reggel Gergot Bence agyaban talaltuk, atmaszhatott hozza valamikor ejjel... Ott aludtak szepen egy agyban, egy takaroval. :o)

Hat igy almodik Bendecke.

Véd- és dacszövetség

1 megjegyzés:

Melcsi írta...

Oooooh de edes :) Tesommal anno mi is osszekucorodtunk, altalaban az en agyamba :)))