Google Analytics

szombat, december 24, 2011

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karacsonyt kivanunk szeretettel!

Mit is mondhatnek, egy laza 6 honap kihagyas utan ujra itt vagyunk. Nem tudok mit felhozni mentsegunkre, mint hogy a harom kicsit mellett egyszeruen nem volt ido irni a blogot egy par honapig, addigra meg mar annyira felhalmozodtak az irnivalok, hogy mar nem tudtuk utolerni magunkat. De most az ujevi fogadalmaink egyike, hogy bizony visszaterunk a rendszeres dokumentalashoz, es ennek elso bizonyitekakent feltoltottunk nehany videot is. (Lasd lejjebb.)

Nem igerek semmit, de a kovetkezo nehany hetben igyekszem osszefoglalni a kihagyott honapok legjelentosebb merfoldkoveit, mint hogy peldaul Panna elkezdett beszelni es azota abba se hagyja (hiszen tiszta anyja ugye...), es a fiuk is felnottek es nagycsoportosak lettek, a maguk mindennapi viccessegeivel.

Szoval jelentkezunk hamarosan a folytatassal-hianypotlassal! Addig is itt van nehany video a kozelmultbol Pannarol, aki meltanytalanul kimaradt a dokumentaciokbol:

Panna mondja hogy 'Nem' - 1.5 eves from Balazs Csoka on Vimeo.


Panna egyedul hajtja a biciklit - 2 eves from Balazs Csoka on Vimeo.

Ehhez a videohoz egy kis 'eloszo': Panna most mar nagyon aranyosan beszel, de egesz pici kora ota egyetlen "sz" betuvel kommunikalt, azzal mondott el mindent. Mostanaban mar mast is mond, de a mondokaja ele tovabbra is sokszor odabiggyeszt egy 'sz' betut. Kabe igy: "Sz, mami, sz kerek vizet sz."
Ehhez kepest meglepeteskent jott, hogy a valoban sz betuvel kezdodo szavakat viszont nem mondja!!! A szunyogra azt mondja, hogy sz nyunyog, a Santa-ra, hogy Sz Nanta, es a szarvasra, hogy sz tarvas. Erdekes...

Es meg vitatkozik is rajta:


Panna mondja hogy szarvas - 2 eves from Balazs Csoka on Vimeo.

Folytatas hamarosan!

5 megjegyzés:

Alexandra írta...

Gyönyörű gyerekek és az utolsó videó nagyon tetszett! :)
Az epres mikulások nagy ötlet! :)

Mami írta...

Jó, hogy visszatértetek!

Zsuzsi & Zsolti írta...

Hát ezek szuper videók, de nekem is a 3-ik vitte a prímet. Ha most gügyögnék, azt mondanám: tündérbögyörő :D

Fruzsina írta...

Kedves Lilla,

Lenne lehetőség arra, hogy "beszéljünk" Ausztráliával kapcsolatosan?

Elnézést, ha túl direkt vagyok.

Előre is köszönöm.

Üdv,

Fruzsina (peti.fruzsina@gmail.com)

Pócsik Gusztáv Norbert írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.