Google Analytics

hétfő, július 17, 2006

Magyarok mindenütt

Most gugliztam meg a neten, hogy kábé hány magyar élhet Ausztraliaban. 62,000-et talaltam. Ha igy folytatjuk, hamarosan mindet megismerjuk szemelyesen. :o) Ugyanis a mult heten Tamas Andi mondta, hogy osszefutott egy nagyon kedves hazasparral, akik a sajat magyar tarsasagukkal csinalnak egy kis osszejovetelt a New Farm Parkban most vasarnap, es hogy nem akarunk-e elmenni. Bar Andiek nem jottek, mi vegul azert csak elmentunk. Sosem voltunk azelott abban a parkban, es elegge ijesztonek tunt, hogy milyen allati nagy es buja parkban kell megtalalni a tarsasagot, ami - leven egyetlen lelket sem ismertunk kozuluk - eleg remenytelennek tunt. De vegul elindultunk, es at akartunk vagni az egyik fuves reszen, amikor meghallottuk, hogy mellettunk magyarul beszelnek. Hat ok voltak azok. :o)

Egesz sokan voltak, nagyon kedvesen fogadtak minket, es - legnagyobb meglepetesemre - szinte mindenki olvassa a blogunkat (sziasztok!!!), igy aztan sokan mar nevrol koszontek, amikor kozeledtunk. Erdekes dolog ez. A legerdekesebb az volt, hogy valamit dumaltunk, talan valami kajarol (nahát! :o), es mondtam, hogy hat azt a gombasat még nem csinaltam, es erre mondtak, hogy ja persze, mert a Balazs nem szereti a gombat, olvastak a blogon. Szoval, igazabol tok ismeretlen emberek voltak, de ok valahogy megis ismertek minket. Vicces volt.

Aztan most pentekre szerveztek egy pizzazast Miltonban, ami szinten nagyon jol sikerult, kiraly pizza volt, es ugy lehetett kerni, hogy 50cm-s vagy 1 meteres pizzat kersz, es ugy is hoztak ki, hosszu fem talakon. Jol ereztuk magunkat, de aztan siettunk haza, mert hazafele be akartunk menni a Bunningsba tovabbi fakat venni a kertbe. (De vegul annyira keson jott a vonat, hogy bezart a bunnings, mire odaertunk, ugyhogy hetvegen mentunk vissza, de akkor sem kaptunk... no comment.)

Na, be is fejezem, meg mielott tul sok informaciot adnek ki, es mar majd mindenki tud rolunk mindent, es aztan jo unalmasak leszunk. :o)

Nincsenek megjegyzések: