Google Analytics

péntek, október 20, 2006


Baba-esõ

Mialatt otthon voltunk, legnagyobb esemeny az volt, hgoy MEGSZULETETT BORIKA!!!! O mar a csapat masodik kisbabaja, (Balazs es Zsuzsi Benije utan), es egyelore nagyon jol allunk, mert naluk aranyosabb bebiket nehezen talalni... Beni ugyan otthon szuletett meg vegul Magyarorszagon meg marciusban, de azota visszakoltoztek csaladostul Brisbanebe, mindannyiunk legnagyobb oromere! :o) Borika pedig mar a pocakban erkezett Anettel es Tiborral juniusban, es szeptemberben itt Brisbane-ben latta meg a napvilagot. (Szinten mindannyiunk oromere, de ezt mar irtam az elobb.) Azota sajnos Anettek mar atkoltoztek Melbournebe, mert Tibor ott kapott allast, sajnos-szerencsere.

Zsuzsiek viszont maradtak, igy most vegul is egy es fel a babaink szama. :o) Tok hihetetlen, hogy nehany honappal ezelott még arrol beszelgettunk, hogy milyen jo lesz majd, amikor mar majd kis bebik szaladgalnak korulottunk egy-egy ilyen kozos sutogetesen, es erre meg hopp, mar el is jott. Hihetetlen.

Ezt a manoarcos kepet tettem fel rola, mert ezt annyira aranyosan csinalja, hogy bel ehet pisilni rajta. Ilyen kepet vag, felhuzza a kis orrat, es szuszog hozza erosen. Mi nõcik meg persze fetregunk tole. Nyilvan ezert csinalja - apja fia. :o)))

Nincsenek megjegyzések: