Google Analytics

hétfő, október 30, 2006

Török-magyar hastánc-élmény

Tegnap este egy torok etterem megnyitojan voltunk, ahol Betti tesoja, Nori, hastancolt!!!! Kiraly volt!!!! Az uuuugy volt, hogy Nori meg otthon tanult hastancot, es mivel ugyis keszult ide angolt tanulni, jo otletnek tunt, hogy megprobalja, hatha tudna valami reszmunkaidos allast talalni azzal, amit szeret: hastancolassal. A dolog meglepoen gyorsan es konnyen ment, megerkezese utan nehany hettel mar meg is volt a szerzodese ezzel a torok etteremmel, es az elso fellepesere a mi szep magyar hazánklányából gyonyoru torok (arab?) nõ lett.

Maga az etterem egy torok csalade, Nori elmondasa szerint a szemelyzet nem is nagyon beszel angolul, csak torokul, ami aztan kesobb a kiszolgalaskor erezheto is volt, mert nem igazan azokat az eteleket kaptuk, amiket rendeltunk, de vegul az izek es a musor karpotoltak mindenert!!!! Kivulrol nem latszik semmi extranak az etterem, bar nem csunya, de csak olyan, mint akarmelyik masik gyorsetterem azon a kornyeken, legfeljebb a szep festett uvegablakai latszodnak kulonlegesnek. Belulrol viszont gyonyoru az egesz, nagyon hangulatos, sajat elo zenekaruk is van, meg minden. Az etelekkel nem tudtunk betelni, bar a koret mar akkor elfogyott a konyhan, amikor az etelek felet meg ki sem hoztak, de karpotlasul kaptunk finom torok kenyeret, es a finom fuszeres husok feledtettek velunk a hosszu varakozast es a keveredeseket is.

A musor a vacsora kozben kezdodott, es eloszor egy ausztral hastancoslany lepett fel. Tok jol bevonta a kozonseget is, meg minden, a mi csapatunkbol Zoli villantott, nagyon tehetsegesnek talaltuk mindannyian. :o) (De leginkabb viccesnek.)
Aztan jott Nori, es szerintunk siman ‘letancolta’ az ausztral lanyt, nagyo nangy sikert aratott, (Zoli vele is tancolt egy sort, szinten nagy sikerrel), a vegen a fonok is, a szakacsok is es az egesz szemelyzet kijott vele tancolni. (Ahelyett, hogy csinaltak volna meg egy kis koretet…) ;o) Neeem, tenyleg hihetetlen hangulata volt az estenek, megyunk maskor is! :o) Nyaminyami!

Nincsenek megjegyzések: