Google Analytics

péntek, március 14, 2008

Már megint...

Nem hiszem el. Mar megint beoltottak. Mar tiszta tûpárnák vagyunk... Jott nemreg egy level a mamieknak, hogy mivel mi mind kelet-europai szarmazasuak vagyunk (amit egyelore még nem is tudunk, hogy hol van, bar Apa szerzett mar nekunk egy oooooriasi vilagterkepet, ami betakarja majd az egesz szobánk falát, de meg nincs folteve, igy osszecsavarva meg nem latszik belole semmi...), szoval hogy mivel mi jo messzirol jottunk, ezert kaphatunk bécégé oltást, ha a mamiek akarjak. Es persze, hogy akartak... Minden alkalmat megragadnak, hogy minket osszevissza szurkaljanak... (Mentsegukre legyen mondva, utana jo sokaig olelgetnek minket, ami mindig jol jon. :o)

Odamentunk a korhazba, es mar egy csomo baba vart ott. Mindenki riadtan tekintgetett, de mi mar rutinosan csak nevetgeltunk. Aztan sorra kerultunk, es most a mami se sirt, csak egy kicsit, de persze azt mondta, hogy csak belement valami a szemebe, de mi persze atlattunk a szitan egybol. Szoval leultettek Apa olebe, jol megszurkaltak a karunkat, es kesz. Kicsit sirdogaltunk, de csak ugy immel-ammal, hogy ne erje szo a haz elejet. Aztán átmásztunk a mami olebe, ott szipogtunk egy kicsit a társaság kedveert, aztan hazafele mar be is aludtunk. De legalabb most mar ez a bécégé se tamad meg minket. Vagy a tébécé. Vagy mi.

PS. Nagyanyo, Laci bacsi, boldog szulinapooooot!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Lilla,

Nagyon edesek a bebik es rengeteget nottek 3 honap alatt.
Nem tudom Ausztraliaban hogy van, de itt Kanadaban az ikrek nem jarhatnak egy osztalyba mikor bekerulnek az iskolaba. Persze ez gondolom bolcsire itt sem vonatkozik, de nagyon erdekes, hogy teljesen kulon kezelik az ikreket, nagyon komolyan veszik, hogy ket kulon szemelyisegnek fejlodjenek. Itt meg pld. nem is lattam egyforman oltoztetett ikreket. Itt a tanarno es az osztalytarsak is evente cserelodnek, nem ugy mint Magyarorszagon, en pld, ugyanazokkal jartam 8 evig suliba es 2 osztalyfonokom volt csak 8 ev alatt. Az en gyerekeim minden evben uj tanart kapnak es mindig cserelodnek az osztalytarsaik. Itt az iskola egyebkent nem stresszeli ki a gyerekeket. A gyengesegeiken nem lovagolnak, inkabb az erossegeiket fejlesztik tovabb.
Remelem jol fogjak magukat erezni az oviban a fiuk! :))
Udv. Gabi

Lilla írta...

Szia Gabi,
itt is pont ugy van a suli ezek szerint, ahogy Kanadaban is, hogy minden evben uj osztalytarsak es uj tanito, majd irok errol bovebben is nem soka. Az ikrekkel is pont az a helyzet, azzal a kulonbseggel, hogy a mieink ket petejuek, tehat nem egyformak egyaltalan, sot. :) (Kulonben en se oltoztetem oket (mindig) egyformaba, mindig kulonbozik rajtuk valami, vagy a polo, vagy a zokni, vagy valami. :o) De mondjuk amugy se lehet oket osszeteveszteni. :o) Hamarosan irok a sulirol!!!

Geza Kallo Chartist and Professional Trader írta...

Szia Lilla!
Hú, a suli-téma engem is érdekel, nagyon aktuális! :)))
Olyan édesek a kismanók, mindig örömmel jövök ide a blogra olvasgatni, gyönyörködni! :)
Puszi: Judit