Google Analytics

hétfő, augusztus 25, 2008

Játszózni pedig kell

Most, hogy mar ulnek a gyerekek, ujra vegiggondoltuk, hogy mi mindennel lehet most mar boviteni a szorakoztassuk-a-gyerekeket repertoart. Hetvegen a delutani seta kozben elmentunk egy jatszoter mellett, es egy hirtelen mozdulattal bekanyaritottuk a babakocsit a csuszda melle... Gyerekeket kibanyasztuk a babakocsibol es a nagy hidegre valo tekintettel a szazmillio takarobol, es csuszdazni kezdtunk veluk. Eloszor csak szepen lassan engedtuk le oket a csuszdan, aztan mar el is engedtuk oket. Persze meg csak fekudtek benne hanyatt, ulni nem mertuk oket hagyni, nehogy lekoppanjon a kis fejuk a nagy csuszdazasban.

Az igazat megvallva nem nagyon ertettek a koncepciot, bar Gergo meg csak-csak vigyorgott egyet-egyet, Bencet teljesen hidegen hagyta az egesz. De mi nem adtuk fel. A gyerekeknek pedig jatszozni kell. Ugyhogy a babahinta fele vettuk az iranyt.

Es ott aztan megtort a jeg. Mivel csak egy ilyen hinta volt, csak felvaltva tudtuk beultetni a kicsiket, de ez vegre meghozta a remelt zajos osztatlan sikert! Gergo meg akkor is majd' bepisilt a rohogestol, amikor Bence hintazott. Edesek voltak, felhotlenul rohogcseltek es sikitoztak az egesz hintazas alatt, meg kellett oket enni. Ugyhogy el is hataroztuk, hogy masnap lehozzuk a kamerat is, es megorokitjuk a vidamkodast. Es ahogy ez lenni szokott, eddigre mar pont meg is szoktak a hintazast, es mar nem okozott a dolog akkora extazist, de azert meg most is elveztek. Az operatorseget Krisztian es Reka vallalta, a mellekszerepekben mi szerepelunk Balazzsal, a foszerepben pedig a rovidlabuak. Igy hintazunk mi.


Igy hintazunk mi from Balazs Csoka on Vimeo.

5 megjegyzés:

JuditAu írta...

Tündérbogyók!
A vágás és rendezés ezúttal is szuper! :)))

Névtelen írta...

Nagyon édesek voltatok!
Szinte én is ott "voltam" a játszótéren. Jó volt látni Titeket!

Olgi írta...

Kimoderáltok, ha ezután mindenhova azt írom, hogy gyönyörűek, édik és ügyesek?

Nori írta...

Nagyon édesek! Gergö meg különösen huncut!

Fiziék írta...

A Lord of dö densz a kedvencem lett!!!!