Google Analytics

péntek, december 05, 2008

Hétköznapok

Fu, jo regen jelentkeztunk megint... Na akkor egy gyors attekintes az elmult hetekbol.

Most mar 9 fogunk van kettonknek, 7:2 aranyban. De a legjobb az, hogy vegre megertette Apa, hogy miert csapkodjuk eszeveszetten a kiskádat es miert probalunk kimaszni belole, es vegre eszrevette, hogy KINOTTUK!!! Ugyhogy most mar atkoltoztunk a naaaagy felnott kadba! Hurra! A felnott kad nagyon kiraly, mert egyreszt fel lehet benne allni, egy csomo mindent elerunk, ja es a legjobb, hogy egyutt furdunk benne!!!!! De peldaul az a legjobb, hogy a zuhany csovet tok jol lehet ragni, es ha nem veszik eszre a felnottek, akkor a vegebol tok jol ki lehet szivni a vizet!!!! Es a habot is! Es a reluxat is elerjuk, es a kishalakat is a falon.

De a felnottek azt persze nem ertik, hogy a kadban milyen jo, es egy ido utan (persze naggggyon rovid ido utan) egybol jonnek a ronggyal, hogy meg akarjak torolni a fenekunket (ami amugy is milyen hulyeseg, hiszen mar ugyis a vizben vagyunk, es minden leazott, es ugyis meg pont utana fogunk pisilni...), meg hogy osszesamponozzak a fejunket, es azt meg persze nem hagyjak, hogy utana megkostoljuk a habjat a samponnak, pedig mindig megprobaljuk... Olyan értetlenek. Es akkor kivesznek egyikonket, es az naggggyon rossz. Es ezt nem ertik. :o(

Jaj, kaptunk tok allat felfujhato medencet is!!!! Mondjuk ugy volt, hogy a Mami rendelte a cuccot az ebayrol, es azt nem tudtuk, hogy valami specko pumpa kell hozza. Ugyhogy ott alltunk mindketten beoltozve es felspannolva, hogy akkor most aztan mekkkkorat fogunk pancsolni, a felnottek meg orakig szuttyogtek a felfujassal, meg valami hulye pumpat kerestek, ahelyett, hogy engedtek volna mar be minket pancsolni. Na, de aztan vegul azert csak sikerult.

Aztan este hatalmas vihar volt, egyfolytaban villamlott, (legalabbis a felnottek ezt mondtak, de mi azt gondoltuk, hogy valaki egy hatalmas kameraval fenykepez onnan fontrol, es ezt persze nagyon elveztuk es sikongattunk minden villamlasra!

Jatszohazban is voltunk, es a jatszohaz az szivas... Mamiek egesz heten etettek minket, hogy majd milyen jo lesz, meg minden. (Szerintunk ok titokban azt remeltek, hogy majd milyen jot fognak dumalni es enni/kavezni, amig mi majd onfeledten jatszunk). De hat persze azert ehhez nekunk is volt egy-ket szavunk.

Az volt, hogy a hely dugig tele volt nalunk joval nagyobb gyerekekkel, es kicsit be is nyulaltunk, es csak bujtunk, nem akartunk jatszani. De aztan a Mamiek talaltak egy elkeritett helyet, ahol elvileg az 5 ev alatti gyerekek jatszhatnak (tehat mi), de a nagy kiiras ellenere az egesz tele volt bazi nagy gyerekekkel es a duci szuleikkel is... Lattunk egy kislanyt, akire rácsúszdázott egy nagy dozsla nagylany, nahat ezek utan mi mar hallani sem akartunk a csuszdarol... Meg csak az hianyzik, hogy rank is rankuljon az az orias... Inkabb csak uldogeltunk a Mami meg Apa kozeleben szepen, es labdazgattunk. Aztan meg el is almosodtunk, es az ugralo var egyik bastyajan szepen beszunnyantottunk.

Ugyhogy mondtuk is a Mamieknak (vagy legalabbis remeljuk, hogy vettek a jelzeseinket), hogy lehet, hogy kesobb adunk majd meg a jatszohaznak egy eselyt, de nem mostanaban... Inkább tovabb tologatnánk otthon a kartondobozokat es borogatnánk a szemeteskukát, mint eddig...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Köszönjük az új fejleményeket!
Nagyon aranyosak, ahogy súgnak, búgnak ott együtt a képen!
Éva