Google Analytics

péntek, november 07, 2003

Szerintem Mango Hill meg abszolut Brisbane-hez tartozik, sot, egesz kozel van a city-hez...
Es ami a legjobb: a beachhez is egesz kozel van! :o))))

Mondjuk ,ez az aran is latszik...
Ugy van, hogy az egesz egy hatalmas lakopark, North Lakes-nek hivjak.
Gyonyoru a kornyezet, parkositott minden, ket hatalmas to van a lakoparkon belul, plusz mindenfele egyebek is (parkok, jatszoterek, etterem, uszoda, teniszpalya, iskola, ovoda, sajat busz, stb.). Az egesz lenyugozo, tenyleg, es fent van egy hegy tetejen.

Kb. 600 nm-es telkek vannak, ami eleg kicsi, de vegul is mindenfele parkok vannak korbe, tehat azert megsem erzi magat bezsufolva az ember.
Az arak 200-300ezer dollar korul vannak, a to korul pedig 300-350ezer egy telkecske. Kb. 20 percre van a city-tol az egesz.

Mi csak egyszintes hazat szeretnenk, mert nem akarok se nagy hassal, se majd a gyerekekkel lepcsot maszkalni, se azt nem akarom, hogy a picik lepotyorogjanak az emeletrol. Ugyhogy egysizntes hazat szeretnenk. De mivel a telek eleg kicsi, ezert lehet, hogy megis csak ket szintes lesz belole, de akkor sem akarunk valami hatalmasat, inkabb egy jol megtervezett kozepmeretut szeretnenk, es inkabb maradjon tobb kert.
Ezek a tervek.

> Szeretnem erzekelni, hogy kb. egy ev kintlet utan miben gondolkozik az
> ember, ha ambiciozus. ;-)

Na igen... Ezek eleg ambiciozus tervek... Mert nem valoszinu, hogy meg is tudjuk venni, mivel nincs ra eleg penzunk, valami csodaban remenykedunk jelenleg, es persze lottozunk... :o)

> Neten talaltatok?

Nem, ugy ajanlottak.

> Fotok?

Nem nagyon... probald itt: www.northlakes.com

Nincsenek megjegyzések: