Google Analytics

péntek, december 19, 2003

1. Ruhat nem fontos sokat hozni, mert ugysem fogtok sokat hordani... (Meleg van, es amugy sem flancolnak az emberek, az oltozkodesben az egyszeruseg
dominal) Talan egy oltonyt hozzal, hogy tudj interjura menni, de cska akkor, ha van otthon. Direkt ezert ne vegyel, mert akkor nagyszerueket lehet venni itt is.

2. Eszkozoket hozzal, amik itt nincsenek, es esetleg az ido folyman hianyozni fog: pl. nokedliszaggato es makdaralo, de csak akkor, ha neha hasznalni is fogod.

3. Elektromos gepeket szinte egyaltalan ne hozzatok, egyreszt azert, mert itt bazi olcsok, masreszt pedig azert, mert ugyis mas a csatlakozo, es akkor meg atalakitot kell venni, szoval maceras.

4. Leginkabb sajat, szemelyes targyakat hozzatok, meg olyanoka,t amiket nem lehet ittt beszerezni: konyvek, cd-k, fenykepek, ilyesmik. Timinek uzenem:
szepsegapolasi cuccokat nem nagyon erdemes ide cipelni, hiszen itt is rengeteg van, es nem dragak, sot, egy cosmo sokkal olcsobb, mint otthon.
CSak ha valami nagyon-nagyon bevalt es hon szeretett kremed van, akkor hozd.
Kulonben itt is tele van veluk a varos.

5. Szinten Timinek: esetleg cipot erdemes hozni, mert en eleg sokaig nem talaltam megfelelo cipoboltot, ahol nem csak boszorkanyorru cipoket arulnak, hanem valami normalisat is. Most mar tudom, hova kell mennem, de eleinte nem tudtam. Szoval 1-2 par cipo nem jon rosszul .De leginkabb majd csak papucsot fogtok hordani ugyis. Abbol meg szerintem itt vannak a legjobbak! :o)

Szoval, osszessegeben, ha most jonnek, akkor el tudnek jonni otthonrol egy boronddel. Asszem... :o)

Nincsenek megjegyzések: