Google Analytics

szombat, július 08, 2006

Transzvesztita, rulett, mango csatni

Nos, hazaertunk A BÁLbòl. Erdekes volt... :o) Az oltozekunk vegul is teljesen talalonak bizonyult, ugyhogy nem kellett az asztal ala bujni. (Aminek egyebkent mar csak azert is nagyon orultunk, mert olyan asztalok voltak, amiknek kozepen volt egy laba, es valami erdekes, sztreccs terito volt rajtuk, ami szorosan rasimult a labra. Hat ez ala bujva eleg erdekesen festettunk volna... :o)

Viszonylag koran odaertunk, de sajnos eleg messze parkoltunk, igy mire odaertunk, gyakorlatilag alig alltam a labamon, koszonhetoen a gyonyoru - am de kisse kenyelmetlen - ezust cipomnek. (Erre egyebkent emlekezhettem volna Gergoek eskuvojerol is, ahol ugyanez a cipo volt rajtam, es mire a vacsorara kerult a sor, mar ott is szenvedtem.) Volt ulesrend, meg minden, igy a mi asztaltarsasagunk Balazs kozvetlen kollegaibol es fonokeibol allt.

Musor is volt, egy igen duci tranvesztita ficko (?) tancolt es enekelt, ketszer is, de vegig azt vartuk, hogy ez valami vicces dolog lesz, es kiderul, hogy valamelyik kollega van beoltozve, (mert annyira gázul nézett ki szegény), de nem, teljesen hivatasos volt. Gáz.

A menu maga eloetelbol es foetelbol allt, a desszert hianya sokakra - koztuk rank is - lesujtoan hatott. Eloetelkent vagy valami aszpikos baranyos dolog kerult eled, vagy egy csilis csirke zoldsegagyon. Nagyon drukkoltam a csirkenek, es ugy is lett. (Mert nem valasztani lehetett, hanem felvaltva tettek le a tanyerokat, tehat egy ilyet, egy olyat, es amilyen jutott, azt etted.) Illetve azert hamar beindult a cserekereskedelem, igy vegul is nem volt gaz. (Erdekes volt, hogy pl a nagyfonok egy pillanatra elfordult valakivel beszelni, es a tobbiek siman kicsereltek a tanyerjat, viccbol, es amikor visszajott, akkor se mondtak meg, hogy ki volt, es nem is csereltek vissza. En biztos nem mernek ilyet csinalni, de hat ez a fonok-beosztott viszony itt valahogy teljesen mas alapokon nyugszik, mint otthon. Ez a fonok is csak viccesen morgott kicsit, aztan csak rohogott, es kesz.)

A foetel pedig - ugyanilyen felvaltva letett modszerrel - vagy gombas marhahus volt, vagy mangos csirke. Mi itt is a csirkenek drukkoltunk, es ugy is lett, igaz, Balazs - gomba undorara valo tekintettel - cserelni kenyszerult a fonokevel. Finom volt egyebkent minden, csak nem nagyon laktunk jol. :o(

A kollegak es a fonokok is nagyon kedvesek es szimpatikusak voltak, ugyhogy teljesen megertem, hogy Balazs szeret bejarni dolgozni. :o)

Az egesz este témája Las Vegas volt (mert jovo heten ott lesz valami nagy Flight Centre-es rendezveny, ahova a kivalasztottak mehetnek), igy a tanyerok melle mindenki kapott egy 1000 dollart ero zsetont (marmint hogy 1000 zsetont ero zsetont), es vacsi utan kaszinozas jott! Ez vicces volt, en teljesen nyeresre alltam, Balazs viszonylag hamar elbukta az ovet, igy amit en nyertem, aztm indig elfeleztem vele, hagy jatsszon o is. :o) Ezzel a szisztemaval jol eljatszogattunk vagy egy orat, es mire beleuntunk volna, addigra szepen el is vesztettuk az egeszet. :o) Voltak, akik nyertek egy csomot, tobb 10,000 erteku zsetont, de aztan feltettek valamire, es elbuktak az egeszet. Szoval vicces volt. Persze senki nem vette tul komolyan a dolgot, hiszen nem forgott igazi penz kockan, a tet mindossze az volt, hogy aki a legtobbet nyeri az este vegere, az kap egy ejszakat a Jupiters Casinoban, vacsoraval, musorral, es igazi $10 dollart ero zsetonnal. Na, hat mondanom sem kell, hogy mi szoba sem jottunk erre, miutan lassan de biztosan elvesztettuk az egeszet. :o)

Osszessegeben jo este volt, de semmi extra. Nagy fajdalmamra es egyben Balazs nagy oromere tanc egyaltalan nem volt, de akkor meg minek hivták BÁLNAK?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

cipõ, cipõ....múlt héten én is az "ünnepes" cipõt húztam fel. Reggeltõl késõ estig, leveni nem lehetett...ajaj...még most is fáj a sarkam.

Névtelen írta...

Nalunk is most volt ceges kaszinozas. Es persze en is elvesztettem minden virtualis penzt :-). Nem is jatszom inkabb szerencsejatekot igazabol :-).
Udv Nektek: Hayim