Google Analytics

csütörtök, augusztus 03, 2006

Legényanya és sajtos lángos

Szombaton Tamas Andiekhoz voltunk hivatalosak nehanyan ‘filmklubra’. A magyaros hangulat biztositasakent Andi isteni sajtos-tejfolos langosokat sutott a tarsasagnak, meg palacsintat, es mi is mindenfele nyami sutiket csinaltunk.

A filmre konkretan csak egesz keson kerult sor, mert nagyreszt eldumaltuk az idot, es nagyon jol ereztuk magunkat, megneztuk Rekaek meg Tibek magyarorszagi kepeit, plusz az Andiek uj-zelandi sieleserol keszult fotokat, aztan eszegettunk, dumalgattunk, aztan jott a Legenyanya. Eperjessel, Kibedi Ervinnel, Pogany Judittal es a tobbiekkel. Erdekes volt, kicsit megosztotta a tarsasagot, valakinek tetszett, valakinek nem, valaki siman vegigaludta. ;oD De nem volt rossz film kulonben.

Andiek kislanya, Lili tok jo fulbevalokat meg nyaklancokat csinal gyongybol, vettem is tole egy par fulit, meg ‘rendeltem’ is tole egy kék szett fulbevalot+nyaklancot.

Megerkezett a friss es ropogos utlevelunk a kisse morcosra sikerult fotokkal. Ugyanis az utlevel fotokon nem szabad mosolyogni. A szabaly az, hgoy nem latszodhat a fogad egyaltalan, es az arckifejezesnek semlegesnek, neutralisnak kell lennie. Nekem volt ugyan nehany olyan kepem is, amin probaltam valamifele felmosolyt megereszteni, de ez vegul csak rontott az osszhatason, ugyhogy maradtam az eloirt nem mosolygosnal, remelem, beengednek azert minden orszagba majd. :o)

Most mar nagyon keszulunk a hazautra! Persze lelkileg mar eddig is bazira vartuk, es ment a visszaszamlalas, meg minden, de most mar ‘technikailag’ is kozelebb kerultunk, mert ma lefoglaltam az ulesunket a repulon oda-vissza, (Es sikerult ketszemelyes helyeket foglalnom, aminek nagyon orulok!!! Igy legalabb nem jarunk ugy remelhetoleg, mint szegeny Edesanyaek, mikor jottek, hogy egy olyan ficko ult mellettuk harmadikkent a folyoso melletti ulesen, aki vegig a tizenvalahany oras uton meditalt, vagy mit csinalt, es meg sem mozdult, csak vegigulte az utat mozdulatlanul. Minek kovetkezteben az en figyelmes szuleim se mentek ki se pisilni, se setalni egesz vegig…

Na ennyit errol. Ma ebedszunetben vettem egy konyvet (vagyis inkabb olyan fuzetke félét), amiben tortadiszitesi trukkok vannak. Eddig is erdekelt, de leginkabb azert vettem, mert az egyik kolleganom huganak most lesz az eskuvoje novemberben, es azt szeretne, ha en csinalnam nekik a tortat. Hat, ezzel egy kis nyomas nehezedik ram, bar tok megtisztelo, meg orulok is neki, meg minden, de azert ebben nagyobb a felelosseg, mint egy sima kis tortacsakban, amiket csinalni szoktam, ugyhogy erre majd ra kell keszuljek kicsit. Nem akarnak emeletes tortat, ez mondjuk szerencse… :o) Majd kinezek valamit ebbol a kis konyvbol, es csinalok egy-ket hettel hamarabb egy foprobat belole, aztan meglatjuk. :o)

Ja, es van egy kis pici virag a citromfankon!!! Na jo, meg nem virag, inkabbb csak egy kis rozsaszin bimbocska egyelore, de remelem, lesz belole virag!!!! :oD Aztan majd csak gyozzuk szuretelni a citromokat! ;o)

Nincsenek megjegyzések: