Google Analytics

szombat, január 27, 2007

Elet a FlightCentre-nel

Vegre szakitottam egy kis idot hogy en is irjak kicsit a blogra. Szoval hogy megy a munka? Azt mondhatom hogy egesz jol. Sikerult egy kis fizetes emelest kieroszakolnom igy vegre immar 4 ev utan normalis eletmodra valtunk. Mi az hogy normalis eletmod? Hat egyszeruen csak annyi, hogy egy munkaban dolgozunk 8-5-ig es semmi hetvegi munka es mindemellett nem kell nelkulozni. Mondjuk gazdagok meg nem leszunk, de legalabb vegre vannak kozos esteink Lillaval.

Tehat az elet a cegnel azt kell mondjam, hogy jo. Azt mar irtam, hogy szabadsagom elott atszerveztek az osztalyt es uj csoportba raktak uj fonokkel. Ez kicsit kellemetlen volt, de vegul is ez az uj fonok intezte el a fizetesemelest, szoval nem is olyan rossz.

Januar eleje ota beindult az "Office prank", amit amolyan irodai szivataskent lehet leforditani. Otthon nem volt ilyenben reszem, ezert pontosan nem is tudom, hogy hogy hivjak.

A lenyeg hogy egymast vicceljuk meg a kollegakkal lepten nyomon.

Az egesz ugy kezdodott hogy a fonokom nem dolgozott karacsony es ujev kozott, es mikor elment, rankhagyta hogy mire visszajon, nem akar latni egyetlen egy karacsonyi dekoraciot sem az irodaban. Mi jo gyerekek voltunk, szepen mindent elpakoltunk az asztalunkrol es a fonok asztalat kicsit kidekoraltuk.

Azt hiszem jot nevetett a fonok, sajnos nem lattuk, mert 6 orakor kezdett dolgozni, mondvan hogy be akarja hozni a lemaradast es 8-ra mar ugy akarja folytatni a napot, mintha csak ket napja dolgozott volna utoljara. Azt hiszem 8-ra epp befejezte a csomagolast :-)

(1:0 )

A visszavagora az egyik srac egyhetes szabadsagrol valo visszaerkezesekor kerult sor.

A fonok kitalalta hogy gyumolcskocsonyaba rejti a srac egeret. Az elso probalkozas sajnos sikertelen volt (zold eger) Ezert hetvegen hazifeladatot csinalt a fonok.

Hetfore kesz volt a mu. (1:1)



Szoval igy telnek az unalmas napjaink. Ime nehany izelito a kollegakat eddig sikeresen megnevetteto viccekrol:

- Muanyag kulacs szaja befedese munyag foliaval a kupak alatt.

- Telefon zsinor osszecsomozasa a kagylo tove es a keszulek tovenel. Eredmeny: viccesen himbalodzo telefonkeszulek a nyakban, majd gyors asztalra fekves.

Azt hiszem hetfon en leszek a soros, mert a fent emlitett vicceknek ertelmi szerzoje leven nem sikerult tul nagy nepszeruseget szerezni. Bar tobbiek jot nevettek az otleteimen. Remelem nem rejtenek tul sok rajzszoget a szekem parnajaba. :-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
En is Brisbane -ben elek.nevem Zrinyi Eva.Miota vagytok kint?Mit dolgoztok,hogy ilyen szep hazatok van,kert,stb?ha van idotok valaszolni,itt az emilem:
stanthorpe@gmail.com

Udvozlettel:Eva.