Google Analytics

szombat, szeptember 22, 2007

Most rozsaszin a mami!

Kicsit el vagyok maradva a beszamolassal, de igyekszem behozni visszamenoleg. ;o) A gyerekek egyre tobbet rugdosnak, ennek megfeleloen en egyre faradtabb vagyok, legszivesebben ki se moccannek otthonrol, csak heveresznek egesz nap, mert minden mas faraszto. :o( (Ez persze sokszor a gyerekektol fuggetlenul is igy van ;o), csak most meginkabb erzem, hogy belassultam, es hogy nem talalok semmi kenyelmes poziciot sem mar mondjuk delutan 4 utan. (Reggel jobb, akkor egesz jol elvagyok.)

Kaptam a korhazban egy 'has tamasztot' vagy mit, ami egy gumi ov, elvileg a csipomre kell tepozarazni es akkor az atvesz valamennyi terhet a gerincemrol. Hat, nekem az nem nagyon jott be, ellenben erre a celra kivaloan tudom alkalmazni a Bunningsban kapott ovemet, amint a mellekelt abra is mutatja. :o) (A polomra amugy az van irva, hogy "Igen, lenyeltem egy dinnyemagot." :o)

Most, igy a 25. heten tul mar kinyilt a szemuk es az orruk is. :o) Balazs azt mondta, hogy biztos azert ugralnak most annyira, mert belemegy a szemukbe meg az orrukba a viz es truszkolnek. :) Lehet. :o)



De a lenyeg, hogy most mar latnak rendesen, es bar belul persze eleg sotet van, elvileg a hasamon atszurodo fenyeket latjak. (Mondjuk annyira, mint amennyire egy vastag sotetito fuggonyon at bejon a nap a szobaba.) Azt is olvastam, hogy elkepzelheto, hogy azert van az, hogy a legtobb kisgyerek kedvenc szine nemtol fuggetlenul a piros, mert ez az elso szin, amit megismernek, megtapasztalnak, meg az anyamehben. Erdekes. Igy aztan most, ha kimegyek a kertbe, valami vilagos polot veszek, hgoy minel tobb napsutes jusson be hozzajuk, lassak, hogy milyen szinu a mami belulrol. :o)

Munka ugyben most elvileg az lesz, hogy jovo hettol egy-egy napot otthonrol dolgozom, aztan oktober 1-tol meg teljesen otthonrol. Neha bejovok majd azert, mert ugyis kethetente kell jarnom orvoshoz, aztan meg hetente, ide a korhazba, ami az irodatol egy negyed orara van, ugyhogy be-beugrom majd azert, osszeszedni a papirmunkat, alairni ezt-azt, ilyesmik. Meg persze megmutatni magam idonkent, nehogy elfelejtsenek. :o)

A mult hetvegen elmentunk egy hosszu hetvegere kettesben a Sunshine Coast Hinterland-be, a Ninderry Manorba, ami allati jo otletnek bizonyult. Egy romantikus csomagot vettuk, (a kesobbiekben mar ugyis csak csaladi csomagokat fogunk tudni igenybe venni...), amiben volt kozos masszazs, meg koktel a teraszon naplementekor (alkoholmentes persze), gyertyafenyes francia vacsora, haromfogasos gourmet reggelik, meg minden, ami kell. :o)

Gyonyoru idonk volt, kiralyul ereztuk magunkat vegig. Sokat pihentunk, elmentunk a Eumundi (ejtsd: jumandi) piacra is setalni-nezgelodni, de a napok nagyreszet passziv pihenessel toltottuk: heveresztunk a kertben, elveztuk a jo levegot, Balazs rajzolgatott, egy pasztell kepet a szallorol a kert felol ott is hagytunk ajandekba, istenieket ettunk, tenyleg nagyon pihenteto harom nap volt, megyunk maskor is. :o) Es rajzolt egy margaretasat is, most mondja itt, igaz tenyleg. (Igaz, legkozelebb valoszinuleg valahova mashova, mert itt nem fogadnak gyerekeket sajnos.) De azert biztosan talalunk meg valami jo helyet! (Javaslatokat "Hova menjunk nyaralni a gyerekekkel?" jeligere varjuk a szerkesztosegbe. :o)



Ezt rajzolta

2 megjegyzés:

krisz írta...

Nem semmi pocakmeret azert! :) A polo meg kifejezetten vicces. :)))

Lilla írta...

:o) Koszi. Es azota csak meg nagyobb lett... :o)