Google Analytics

csütörtök, február 28, 2008

Pálinkás jó reggelt!

A mult heten elmentunk az IKEAba a kicsikkel, es - amellett, hogy egy kisebb vagyont hagytunk ott mindenfele vackokra, amire nem is igazan volt szuksegunk, de "olyan olcso volt" - talalkoztunk nehany regi kollegaval is. A gyerekeket korulrajongtak, megolelgettek, es mivel Bence kisse nyugos volt, egyikuk azt a trukkot tanitotta, hogy amikor almosodik a gyerek, de megsem tud/akar még elaludni, akkor a ket szemoldoke kozotti kis reszt kell masszirozni a homlokan gyengeden, es attol majd hipp-hopp bealszik. Ezt azelott soha sehol nem lattam, nem hallottam, nem olvastam, es kisse szkeptikus is voltam, de otthon kiprobaltam, es lass csodat, ahogy kettot dorgolok a fent emlitett ponton, a baba mar csukogatja is le a kis doppos szemeit. Ez kiraly! Ez tenyleg mukodik!!!!! Persze csak akkor, ha a gyerek eleve almos mar kicsit, csak megsem bir elaludni. Szoval toporzekolo gyereken nem erdemes probalkozni...

Mindenesetre azota szinte minden alkalommal, amikor mar latom, hogy kezdenek kokadni, de még kuzdenek a fentmaradasert, akkor csak jovok a mágikus akupresszuras ponttal, es hopp mar alszanak is. Asszem, ez mar csak egy lepes a palinkas kenyertol... ;o)

3 megjegyzés:

Gergo Bacskai írta...

Igeeeeeeeeeeen!! Ezt én is csináltam! :-)) Én inkább nagyon nagyon gyengéden simiztem, bevált!
Ági (Dublin)

Névtelen írta...

Ez nalunk is bevalt, sot anyukam engem is igy altatott annak idejen. Bocsi, hogy elfelejtettem, ezt tenyleg ajanlhattam volna. :))

Gabi (Kanada)

bogdanovits írta...

Ha én ezt tudtam volna...
:)
Beszámolót kérnék majd az eszköz használatáról. Nállunk nagyon bevállt.
Puszi,
Ildi