Google Analytics

csütörtök, június 19, 2008

Mi is ott voltunk!

Hát ez a Magyarország ez király! Egyreszt vegre megint lathattuk es osszenyalazhattuk Nagyanyot meg Nagyapot, masreszt viszont megismertunk egy csomo uj csaladtagot is, akiket eddig csak a mamiek meseleseibol ismertunk!!! Talalkoztunk Kari nagyapával, Dédiékkel, (tok jo, mert egy csomo dédink van, van Pesten, van Kereszturon, meg van Miskolcon is, dédiileg teljesen el vagyunk kényeztetve), egy csomo nagybácsival, nagynénivel, unokatestverekkel, es mindenfele egyeb kozeli es tavoli rokonokkal, es nehannyal Mami es Apa baratai kozul is. kiraly volt, vegig kezrol kezre jartunk, mindenki nyomogatott, dobalt, olelgetett esosszenyalazott minket, allatira elveztuk! El is hataroztuk, hogy akkor mi most mar majd mindig csak karban akarunk lenni, akarhogy is lesz. Ezt a mamieknak még nem mondtuk, de majd biztos eszreveszik nem soka. :o)



Nagyanyoeknal laktunk, harmadik emeleten, tok allat volt! Apa tok komoly bicepszet (vagy mit) novesztett a nyaralas vegere, mert mindig vitt fol minket a lepcson, mikozben mi mindig huzogattuk a nadragjat, mert gondoltuk, annak biztos orul. De nem mindig orult.

Mindennap mentunk valahova, idonkent naponta tobbszor is, hogy minel tobb mindenkit meg tudjunk latogatni. Teljesen raszoktunk a kocsiban alvasra, ami minket mondjuk nem zavart, csak az volt a baj, hogy epp hogy csak elaludtunk, mar meg is erkeztunk mindig. Sokszor elaludtunk az egyik vendegsegben, es delutan egy masikban ebredtunk fel. :o) De nekunk gyakorlatilag mindegy is volt, a lenyeg, hogy valaki hurcibaljon minket az oleben erre-arra, es erre pedig nem volt panasz, erre mindig voltak onkent jelentkezok.

A helyi gyerekek kozott nagyon meno kiscsakoknak szamitottunk, mert hogy elobb ultunk repulon, mint buszon. Pedig no extra, a repulo kiraly, csak kicsit hangos es nekunk a busz is vicces volt.

Fu, Magyarorszagon nagyon jo szagok voltak mindenfele! Mamiek azt mondtak, azert, mert most ebred a termeszet, de ezt mi nem is ertjuk, hogy miert most ebred, amikor mi meg mar reggel 5-kor fent vagyunk mindig. Miert nem kel a termeszet is korabban? Es akkor mindig egesz evben lehetne jo szag. Erthetetlen.

Elmentunk Mokusorszagba is par napra, hat az is kiralysag volt! Mentunk mindennap setalni a hegyekbe, felmentunk a Kakás tetõre is, (vagy Kékes? nem, nem hiszem, annak semmi ertelme),es tok sokat aludtunk is, jo volt.



Aztan megneztuk Kari nagyapa padlasat is, amit nekunk epitett, mar alig varjuk, hogy tudjunk szaladni, es korbe-korbe szaladgaljunk benne!


Voltunk Evikeeknel is, ahol Uncle Joe is lakik, es hat naluk meg olyan szep selymes es zold a fu, hogy csak na! Nem is lattunk meg ilyet!

Kereszturi dédinél meg volt egy csomo negylabu nyavogos allat, de barmennyire is kuzdottunk, nem birtuk oket meghuzni a farkukat, mert nagyon gyorsan es sokfelé szaladtak.

Szoval nagyon sok erdekeset lattunk, es mar varjuk, hogy mikor megyunk megint. Mamiek mondtak, hogy ket ev mulva jovunk ujra, de mi azt nem ertettuk, ugyhogy megprobaltak atszamolni, hogy akkor addig hanyat kell még aludni, de abba meg belezavarodtunk, mert nem tudtuk, hogy abba beleszamitanak-e a delutani alvasok is.

Mindenesetre mar nagyon varjuk, hogy mikor jovunk megint, es Apaek azt mondtak, hogy addigra mar fogunk tudni szaladgalni is a sajat labunkot, ugyhogy alig varjuk, hogy jojjunk es osszemaszkaljuk a szep zold fuvet, korbeszaladgaljuk a padlast, lepcsozzunk le-fel, es a liftben is magunk nyomkodjuk a gombokat. Szoval jovunk nem soka!!! Es jaj lesz a negylabuaknak is, ha mi is begyorsulunk! Mar csak..... valamennyit kell aludni!

3 megjegyzés:

JuditAu írta...

Nem lehetne, hogy mostantól csak a Zikrek írjanak blogot??? Annyira jót nevettem a bejegyzésen! :))))
Na jó, néha írhatnak a szülők is, nem bánom... :)))
Két év hamar elszáll, észre sem veszitek! ;)

Névtelen írta...

Aranyosak vagytok!

Lilla írta...

Koszi, Judit, keresedet tolmacsoltam a Zikreknek, hogy kapjak ossze magukat, es irjanak gyakrabban. Kirohogtek. Szabalyosan.