Google Analytics

vasárnap, július 27, 2008

Picasso-tól Beckham-en át Mozart-ig

Na most tartunk ott, hogy nem tudjuk eldonteni, hogy a gyerekekbol vajon hires festo, neves zenesz, vagy unnepelt sportolo legyen-e... :o) Egyelore minden teruleten nagyon tehetsegesek, ugyhogy a valasztas igen nehez. :oD

Az ovodabol hazahoztuk nehany korai zsengéjuket, amibol egyelore az latszik, hogy a festeszetukben minden ketseget kizaroan a mai modern non-figurativ iranyzatot kovetik.

Csinaltak roluk bent fenykepet is alkotas kozben, (igyekszunk megszerezni a kepet), Gergo feloldalasan hanyagul ül a kis szekeben es felkezzel festeget a papirra, mikozben a masik kezevel havashenrikesen unottan tamasztja a fejet, mintha azt mondana: "tessek, ezt akartatok, festek. Kesz vagyok, vihetitek a Louvre-ba."

Zenei vilagukban az eddigi jelek es villongasok alapjan valoszinuleg Eminem nyomdokaiba lepnek majd, bar idonkent Sebestyen Martara is megtevesztoen hajaz egyik-masik eloadasuk. Arra meg kepes bizonyitekunk is van, hogy Bence mar egeszen koran, 4 honaposan a hurok koze csapott. (Vagy legalabbis a dobozra, a hurokig nem ert el a keze, ugyhogy atmenetileg Apa helyettesitette...)

A sportban egyelore az egyetlen hasonlosagot Beckhammel veltuk felfedezni, de neki egyelore csak a hajviseletet kovetik a gyerekek, foleg Bence. :o) De azert az sincs meg veszve. :o)

Ja, es meg az is lehet, hogy a vegen meg hires szineszek lesznek, mert tegnap megallitottak minket a bevasarlokozpontban, hogy tudnak-e mar a gyerekek jarni, mert mehetnenek a kovetkezo Huggies reklamba... (De nem tudnak, ugyhogy nem mennek.) Balazs szerint a bacsi, aki megallitott minket, mondjuk inkabb hasonlitott valami oreg pedofilra, mint egy reklam casting vezetojere, dehat sosem lehet tudni...

Ugyhogy a gyerekek azok lesznek, amik akarnak, semmi elvaras... :o) (Bence pompomlány akar lenni most eppen pont, mert ugy razza a kis szines pompomjat... egyelore nem abranditom ki...)

1 megjegyzés:

JuditAu írta...

Hát ne is ábrándítsd ki! Simán lehet az övé az első fiú pompom csapat! :) A lehetőségek száma végtelen, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy beházashodhat valami királyi családba, vagy Nobel-díjas lesz valamelyikőjük! :)
Remélem jól vagytok, és éjszaka is tudtok egy cseppet aludni!
Puszi!