Google Analytics

csütörtök, november 06, 2014

Ujra itt vagyunk... egy bejegyzes erejeig legalabb

A minap veletlenul rakattintottam a blogra, hogy mi ujsag, vajon mukodik-e meg, es azt lattam, hogy atlagosan 400 latogatonk van havonta. Lehet persze, hogy ez csak osszesen ket embertol jon, akik naponta varjak, hogy hatha irunk mar valamit, legalabb egy szot, hogy elunk es virulunk, vagy csak ujra olvassak a regi bejegyzeseket, vagy csak valami robot maszkal a gepeken es probalja a hitelkartyankat megkeresni a blogon, nem tudom.

Szoval, ha van valaki, aki olvassa meg a blogot, akkor itt egy kis rovid osszefoglalo, hogy mi is tortent az utolso bejegyzes ota, ami tobb mint egy eve volt. Piszok hamar elment ez az egy ev.

Mit is csinaltunk? A fiuk szepen befejeztek a pre-schoolt es elkezdtek az elso rendes evuket az iskolaban. Szepen haladnak mindenben, ahogy kell. Jartak egy fel evet zongorazni, aztan az abba maradt. Voltunk otthon 6 hetre nyaralni, lattunk egy kis Olaszorszagot, most pedig keszulunk a karacsonyra, es az iskola masodik evere a fiuknak. Panducka meg megy pre-school-ba januarban.

Nekem lett ket uj hobbim tavaly karacsony ota, szokas szerint, csak hogy az uj ev uj hobbi-t nehogy meghazudtoljam. Es kozben mennek a hetkoznapok. Probalunk kicsit paleosan enni, de nem vagyunk hardcore dietazok, ugyhogy nem is mondhatjuk hogy Paleo dietat csinalunk.

Ahogy latjatok kedves olvasok, ha meg itt vagytok, van mirol irni, csak eppen idot nehez szakitani es eldonteni nehez, hogy melyik temaval is kezdjuk.

Mindamellett Lilla azon gondolkozik, hogy csinal egy blogot, ahova feltesz nehany erdekes temat, mint peldaul azt hogy miert kene elkerulni minden etelt, ami gyarban keszul. Vagy hogy mi minden erdekes dolog tortenik a vilagban. De mint ahogy erre a blogra sem volt idonk, igy az uj blogra sem.

Teszek fel egy kerdoivet oldalra, hogy lassuk hogy kivancsi-e valaki egyaltalan rank, vagy eleg ha evente irok egy rovidke bejegyzest 3 bekezdesssel. Lassuk, mit kivan a nep. (A cirkuszon meg a kenyeren kivul.)

Addig is szep napot mindenkinek es kitartas, mar csak egy nap es pentek.


Nincsenek megjegyzések: