Google Analytics

csütörtök, szeptember 22, 2005

Sziasztok. Igy egy ev utan ujra eszembe jutott a blogom. :o) Illetve igazabol nem is jutott eszembe, hanem szuleimmel beszeltem valamelyik nap telefonon, es ok mondtak, hogy raleltek veletlenul a startlapon keresztul... Mar nem is emlekeztem. Na, mindegy, most majd lehet, hgoy ujra nekiallok irogatni, bar nem igerem azert biztosra... ;o)

Csak egy rovid osszefoglalo az elmult ev esemenyeirol: idokozben felepult a sokat emlegetett haz, csatoltam is nehany kepet, hogy lassatok a 'bizonyitekokat'. :o) 2004 december 8-an koltoztunk be. A kert nem all sehogy azota sem, mert valahogy a koltsegek mind sokkal magasabbak, mint gondoltuk, raadasul bele is estunk nehany csapdaba, stb. Osszessegeben viszont elmondhatom, hgoy semmi gondot nem okozott az epitkezes, es barmikor belefognek meg egyszer. Itt sokan vannak ellene az epitkezesnek, es mi is rengeteg hihetetlen remtortenetet hallottunk arrol, hogy kinek milyen remalma valt valora az epitkezes kozepette, de nekunk tenyleg semmi gondunk nem volt. Gondolom, szerencsenk is volt, de kicist biztos rajtunk is mulott, mert minden heten ott voltunk, szinte naponta beszeltunk az epitesvezetovel telefonon (es meg a vegen is szoba allt velunk :o), heti email valtasban voltunk magaval a kivitelezo ceggel, stb, szoval azert nagyon benne voltunk az egesz folyamatban, nem hiszem, hogy barmi tortenhetett volna anelkul, hogy tudtunk volna rola... Ennek persze megvolt az ara is, mert abban az egy evben gyakorlatilag minden szabadnapunk arra ment el, hogy 'mentunk a hazhoz', (ami persze a varos masik vegen volt ahhoz kepest, ahol addig laktunk: Srpingwood vs. Mango hill), beachre is ugy jartunk, hogy a haz azert utba essen. De vegul is megerte.

Most aztan csomo bulit tartunk itt, (persze a 'csomo' is csak viszonylagos, mivel bazi sokat dolgozunk, igy csak minden masodik hetvegenk szabad, ugyhogy azert nem nagyon egyszeru osszehozni valamit, de azert igyekszunk!), sot filmklubokat is.

Mostanra mar nagyon komoly jo banda jott itt ossze Brisbane-ben, sosem gondoltam volna, hogy ilyen szeles es jo barati korunk alakul majd ki itt. Tibiek (o bloguk: http://del.freeblog.hu/) egesz kozel laknak hozzank, de a tobbiek se laknak veszesen messze.

Most musz abbahagynom, mert megyek leteszem a kresz vizsgat (igy harom ev utan...), es indulnom kell, mert a tomegkozlekedes az valami borzaszto itt, es musz jogsim legyen, hogy aztan vehessunk egy autot, stbstbstb....

De most mar belejottem ebbe a blogosdiba megint, es fogok is irni rendesen megint, es minden olyan lesz, mint regen. :o) Es majd fel is feljesztem kicsit az oldalt, mert most beleolvasgattam a tobbiek blogjaba, es ez az enyem nagyon benacskanak tunik a tobbiekehez kepest, ugyhogy most mar aztan hajra.

Elozetes a tovabbiakbol: - a hazepites reszletei
- Ceget is alapitottunk!!!
- elso latogatoink otthonrol
- Elet a korhazban :o)
- hogyan hagytam el az ikeat
- meg meg mindenfele erdekes dolgok, amik most nem jutnak eszembe

Stay tuned! :oD

Nincsenek megjegyzések: