Google Analytics

szombat, október 08, 2005

FITNESS HÉTVÉGE :o)

Hahó megint! Szombat van!! Juhééééj!!! Persze, Balázs dolgozik, szegényke, de már nem sok hétvége van hátra, amit munkaval kell tölteni!!! Tegnap felmondott az Ikeában, tehát már csak két hetet kell ott dolgoznia. A héten kezdett a Bunningsban is, de erről majd ír ő szerintem.

Voltam ma reggel jógán!!!!! Tök jó volt! Úgy volt, hogy már hetekkel ezelőtt kinéztem, hogy abban a konditeremben, ami itt van nálunk a lakóparkban, tartanak jógát. És a héten csütörtökön bementem megkérdezni, hogy mikor is vannak pontosan az órák, mennyibe kerül, stb, és mondták, hogy szombat reggelente van 'body balance' class, és adtak egy kártyát, hogy az első órára ingyen jöhetek, hogy kipróbáljam, hogy tetszik-e, aztán pedig 15 dollár alkalmanként.

Érdekesmódon itt szinte mindenkinek tagságija van (gym membership), pedig nem nagyon éri meg szerintem. Legalábbis nekünk nem. :o)

Úgy van, hogy a csatlakozási díj (egyszeri) 125 dollár, és aztán pedig heti 15 dollár, egy éven keresztül. Ennyiért persze aztán annyiszor jössz, ahányszor csak akarsz. Ha viszont nem akarsz csatlakozni, csak néha-néha beugrani, akkor 15 dollár alkalmanként. Mi heti egyszeri alkalomnál úgysem tudnánk többet jönni, úgyhogy marad az alkalmankénti fizetés.

Mindenesetre nagyon jó volt, pedig késett az oktató valami miatt (úgyhogy most kaptam még egy bónusz órát engesztelésképpen...:o)), de így is nagyon jót tett a hátamnak. Azért body balance, mert három különböző edzésforma van benne kombinálva: thai chi, jóga és pilates.
Király volt, alig várom a jövő heti órát! Aztán majd amikor már Balázs se dolgozik hétvégén, akkor meg majd lejárunk úszni is, az is itt van a domb alján. Oda $3.50 a beugró.

NYÁRAVATÓ BULI

Lassan mennem kell majd készülődni, mert nem sokára jönnek a többiek, és barbizunk lent a parkban, nyáravatás gyanánt. (Egyik napról a másikra beköszöntött a 36 fok...) Tibi azt mondta, hoznak fényképezőt, úgyhogy majd jönnek a fényképek is nem sokára. :o)

Sütöttem finom meggyes-mandulás-csokis tortát, már nem győzöm várni, hogy jöjjenek már a többiek, és meg lehessen kóstolni! :o) Jön egy új srác is (Zsombor), aki most vándorol majd ide Kanadából, és most van itt érvényesíteni a vízumát. Úgyhogy meghívtuk őt is.

Részletek később.

Most már megyek összeszedegetni a barbizós cuccokat!

Nincsenek megjegyzések: