Google Analytics

csütörtök, október 27, 2005

Vege az Ikea-nak.

Oktober 21-en befejeztem a karrieremet az IKEA-nal miutan elkezdtem dolgozni a Bunningsban. Tehat most szabad vagyok napkozben es azt csinalok amit akarok. Persze ez sajnos nem teljesen igaz, mert amit csinalok az a munkakereses reggeltol estig. Persze en ezt "akarom". :-)

Mar egy csomo helyre jelentkeztem de mar kezdek felhaborodni hogy 3 nap jelentkezes utan mindossze egyszer csongott a telefon es akkor is csak a tut-tut-tut-tut volt benne.
Nem akarok honapokat itt tolteni a szamitogep elott es munkat keresni. Nagyon meleg van itt a szobaban. :-(

A Bunningsos melo jo. Persze benan hangzik hogy jo, hiszen hogy lenne jo dolgozni egy raktarban es dobozokat pakolni? De legalabb kikapcsol egy kicsit az agyam es meg egy kis mozgas is. Ja es fizetnek is erte, talan ez a legfontosabb most.

Szoval itt a nyar, nincs tobb hetvegi munka csak pihenes. Azt hiszem mar kicsit rank fert hogy lelassitsunk. Meg persze nem rozsas a helyzetunk de mar mindjart az lesz. (En szemely szerint persze nem is vagyok oda a rozsakert.)

A heten valoszinu megrendeljuk a keritest es a pergola-t (pergola - szolo lugaskent ismert otthon. "Es kell epitenunk egyet mert az ugy szep" - mondta a tanacs es elszaladt. :-)
Persze mi sem banjuk mert tenyleg jobban nez ki vele a haz.

Uj novenyek koltoztek kozben a kertbe. Futo jazmin vagy valami ilyesmi, a hivatalos latin nevet meg nem tudom, eleg rakoncatlan amugy, ket napja lakik itt es maris rohangal ossze-vissza.

Azt hiszem ezek voltak az elmult het fobb esemenyei, tovabbra is tartsanak velunk es jo szorakozast kivanunk innen, oda. :-)

Nincsenek megjegyzések: