Google Analytics

szerda, november 23, 2005

Sikeres(?) interju technikak 2.

Onnan folytatom hogy penteken hazajottem elkeseredve az egyhetes probamunkamrol. Rendben, kovetkezzen a B terv. Remelem nem kell vegig mennem a teljes abecen az elkovetkezendo par honapban...

Szombaton nekilattam a munkakeresesnek ismet. Talaltam is 3 munkat az elmult hetrol es gyorsan jelentkeztem is. Nagy meglepetesemre par ora mulva jott a valasz (szombat este volt!), hogy mikor tudok interjura menni. Irtam, hogy barmikor. Valasz: Kedd 11 ora, cim.
Rendben, tehat ugy latszik az oneletrajzom jo, a kisero levelem jo, lassuk a medvet, mar nagyon meg akarom inni a medve levet, jo lenne inni a borere vegre.

Kicsit aggasztott, hogy hetvegen is dolgoznak, legalabb is a fonok, aki intezi az interjut.

A ceg EmuDesign egy designer ceg a belvarosban. Parkolo nem volt a kozelben, ugyhogy 10 percre arrebb hagytam a kocsit egy bevasarlokozpontban. Legkozelebb inkabb fizetek azt hiszem, ugyanis 10 perc seta novemberben Brisbane-ben 10 orakor nem tesz nagyon jot a frissen vasalt ingnek. Se nekem. Volt meg par percem gyorsan bementem a kozeli legkondicionalt bevasarlo kozpontba a leszaritkozni. Aztan fel a ceghez. Szerencsemre a fonok epp a telefonon volt, ugyhogy volt ujabb 5 percem szaradni.

Bemutatkozas, majd a szokasos kerdes honnan jottem, majd - csak hogy oldja a feszultseget - elmeselte, hogy o is volt Magyarorszagon nem reg. Erdeklodve kerdeztem hogy es milyen volt. Kb ezeket mondta: "Hat nem is tudom, ket eve voltam ott, sajnos az utazasi ugynokom elfelejtett figyelmeztetni, hogy vizum kell Magyarorszagra, ugyhogy erkezesem utan a repteri fogdaban toltottem az elso 8 orat. Innentol kezdve az egesz elmeny pocsek volt, a szalloda is, meg a varba sem mentem fel, masnap mentem is tovabb Becsbe, az gyonyoru volt."

Hhmm.... mondtam is, hogy jo kezdes, felajanlottam ha gondolja, akkor en most el is mennek, de mondta hogy csak maradjak batran. Aztan elmeselte, hogy ez neha stresszes munkahely es 25 nm-en vannak 8-an, de ha jol dolgozok, akkor jo penzt lehet keresni.
Es van esely a tovabblepesre. Ez pozitiv, de mas nem, csak a penz. Aztan a szokasos szakmai kerdesek.

Szoval most varok, hogy irjon, hogy mi ujsag. Ugyhogy hamarosan irok hogy mi ujsag :-)

Nincsenek megjegyzések: