Google Analytics

csütörtök, május 04, 2006

Újabb ausztrál(?) találmány

Balázs már régóta nyúz, hogy vegyek magamnak ilyen 'gyógybögrét'. Az az igazság, hogy reggelente sosincs elég ideje az embernek (legalábbis nekünk nincs), és így az ilyen lényegtelen dolgok, mint például a reggeli tea megivása már mindig háttérbe szorulnak, és rendszerint elviszem magammal az útra a teát, csészében, és a kocsiban iszom meg, amíg odaérünk az állomásra.

Többnyire jól elegyensúlyozgatok vele, de az utóbbi idõben kétszer is sikerült magamra locsolni a csésze tartalmának egy jelentõs részét nagy ügyesen. (Ami azért a zöld teám esetében nem okoz egyébkent maradandó károsodást, és különösebb szégyenérzet nélkül lehet menni lezöldteázott blúzban dolgozni, mert meg sem látszik, de hát akkor is.) Szóval láttuk, hogy az emberek sokszor isznak mindenfélét útközben, kocsiban, vonaton, de akár gyalogmenet közben is, mert van ez a kis gyógybögréjük, amin tetõ van meg egy kis lyuk, hogy azon keresztül igyon az ember, plusz hõtartó is, és könnyű ide-oda vinni, nem folyik ki. Úgyhogy tegnap be is ruháztam kemény $2 dollárt egy ilyenbe, és ma már abban hörpöltem reggel a teát, magabiztosságom teljes tudatában. :o) Jó volt, megérte, ajánlom másnak is, aki nem tud rendesen elkészülni reggelente. ;o)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Lilla!

Vajon lehet ilyet Mo.-on is kapni? Honnan vetted a képet? Üdv!

Z

Lilla írta...

Hali,
nem tudom, hogy lehet-e kapni, szerintem biztos, nezd meg valami kemping boltban, vagy horgaszboltban, vagy ilyesmiben... (A kepet siman a google-n kerestem, travelmug-ra.)
L.