Google Analytics

péntek, augusztus 24, 2007

Pocak update

Tegnap reggel megint voltam a QFG klinikan ellenorzesen, (hal'istennek ide tobbet mar nem kell menni, most mar majd csak a korhazba kell jarni, aminek leginkabb azert orulok, mert a klinikahoz 100 lepcso vezetett (Jacob’s Ladder a Central Station mogott a Wickham terrace-ra), amin allandoan kikopom a tudomet, foleg miota nagy a hasam... :( Megneztek a kicsiket, minden rendben volt, aludtak még, de kozben züzörögtek, es olyan volt, mintha fognak egymas kezet. :o) Edesek voltak.

Ma ejjel ugy aludtam, mint akit agyonvertek, meg pisilni sem keltem fel, ami pocakossagom ota igen nagy hirertekkel bir. :o) Viszont a nagy zavartalansagnak megvolt a bojtje is, nagyon rosszat almodtam, illetve inkabb nagyon frusztralot. Mar megvoltak a babak, epp csak hazahoztuk oket a korhazbol, es egyszeruen nem ment semmi, nem szoptak rendesen, nem birtam oket normalisan tisztaba se tenni, leforgolodtak az agyrol (Ujszulottkent! Tehetsegesek es gyorsan fejlodnek!), meg minden, nagyon rossz volt. :o( Remelem, az eletben azert jobbak leszunk ennel…

Tegnap vettunk szazkilo pelenkat, most mar kezd ugy kinezni az egyebkent meg ures szoba, mint egy igazi gyerekszoba. Mindenfele vackok vannak szetdobalva a foldon (ami maris kivaloan tukrozi a jovojet fiuszobakent...), micimackos pelenkas doboz (nem azert, mert ilyet valasztottunk, hanem mert ilyen volt) :o), babatorlo kendo, textilpelenkak, kis ruhacskak, jatekok, ez-az-amaz. Alakulunk… A heten elvileg megjonnek a kisagyak is, amiket a netrol rendeltunk, tovabba vettunk mar ikerbabakocsit is. Jipi. A babakocsi mondjuk nem fer ki a bejarati ajton, de erre majd idovel kidolgozzuk a taktikat. (Az ikerbabakocsik kozul nem nagyon fer ki egyik sem, szoval nincs mit tenni.)

Talaltunk egy bababoltot vegre (Babies Galore), ami nincs nagyon messze tolunk, es nem is olyan nagyon draga, mint a legtobb ilyen bolt, bar nem is igazan olcsobb, viszont ikrek eseten mindenre adnak 10% kedvezmenyt. :o) Ez teszi szamunkra olcsobba, mint akarmelyik masik bababolt. :o) A mult hetvegen talaltuk, es egyelore csak egy szoptatos parnat vettunk ott, ami egy patko alaku parna, amin egyszerre lehet szoptatni a ket babat, de kineztunk egy csomo tovabbi cuccot is.

Talaltunk peldaul nagyon kedves babaszoba kellekeket, amibol tobbfele tema van, es a valasztott temabol a vilagon mindenfele kelleket meg lehet venni, kezdve az agynemutol a szonyegen at a lampaig, pelenkatartoig, szennyeskosarig, mindent. Kineztunk egy baranyosat, (meg mindenfele egyeb haziallatok vannak meg rajta), es abbol szeretnenk megvenni a darabkakat, de valszeg majd csak aprankent, mert nem mérik nagyon olcson ezeket persze. :( Ki van ez talalva...

Mindenesetre az az elmeletunk, hogy egy csomot sporoltunk mind a babakocsin, mind az agyakon igy, hogy a netrol rendeltuk oket, ugyhogy a megsporolt penzbol vesszuk a kedves kis kiegeszitoket. :)

Pocak update: most mar a kedvenc es utolsokent talpon maradt piros kapucnis folsom is alig-alig er ossze a hasamon, ugyhogy most mar jo lenne, ha jonne a joido, es nem kellene tobbet pulovert hordani... (Nalunk tel van, es epp iteletido.) Az utobbi napokban masszivan esik az eso, es a normalis esokabatomat eronek erejevel kell lecibalni, hogy atjojjon a hasamon, es aztan egy kulon tortura a levétele, amihez idonkent szegyenszemre segitseget is kell igenybevennem. Asszem, a kovetkezo babat ugy idozitjuk majd, hogy a pocakos resz a napos idoszakokra essen. (Ami egyebkent nem lesz nehez, mert – foleg ebben a szarazsagban – az ev nagy reszeben szakadatlanul sut a nap.) :o) Mar csak nehany het es itt a tavasz!!! (Elvileg...) Hurraaaaa! :o)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!

Mar nehany honapja olvassuk a blogotokat :) ... Drukkolumk Nektek ... Ja es nem kell felni, hogy nem tudod etetni, ugyis fogod tudni, es kulonben is ha nem eszik/iszik akar 72(!) oraig az ujszulott semmi baja sincs, annyi tartalek boven van benne!

Viszont 2 megjegyzes: A vendegkonyv nem megy, es jo lenne egy atom vagy rss feed az oldalra, mert akkor nem kell mindig belepni, hogy irtatok-e valami ujat.

UDV
gergo @bacskai.hu

krisz írta...

A napokban bongesztem vegig az uj kepeiteket, es meg kell allapitanom, hogy nagyon kis csinos lett a kertetek!! Irigykedem is, nah mi tagadas. :) Mi most nyakig a hazvetelben vagyunk, ugyhogy duplan is irigykedem. :)) Nagy dilemma, hogy mennyire koltozzunk ki a varosbol, mert kertet szeretnek en is..