Google Analytics

szerda, május 10, 2006

Elefánt-szikla

Zsuzsi nalunk es Melieknel hagyta a kocsijat megorzesre tavaly, amikor hazament megszulni Beno-manot, es most jart le a kocsi muszakija, igy el kellett vinnunk vizsgaztatni. Mivel az auto New South Wales-ben van regisztralva, oda kellett vinnunk vizsgaztatni is, igy felkerekedtunk Meliekkel, es elvittuk a Mitsubishit Tweed Headsbe, ami egy kisebb varoska az allamhatartol nem messze. (Kb. masfel ora ut volt tolunk, es alig egy ora Meliektol.)

Gyonyoru ido volt, napsuteses, meleg, tiszta, kivanni sem lehetett volna jobbat. A kocsit reggel 8-kor leadtuk a szerelohoz, aztan elmentunk a tengerpartra. A fiuk kicsit sarkanyoztak, amig mi dumaltunk meg homokot ettunk, aztan atmentunk az Elephant-rock-hoz, azaz az Elefant-sziklahoz setalni, napozni. A kepek magukert beszelnek remelem, leirhatatlanuk gyonyoru volt, a tenger hihetetlen szinekben uszott, a homok is, minden. Meg is beszeltuk, hogy minden szerdat igy kellene tolteni, es hogy a munka hulyeseg, es hogy a tengerpart sokkal jobb. Ebben maradtunk.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A bad day at the beach always beats a good day at work. (Kwanza, i.e. 350 körül)

Lilla írta...

:oDDD

Névtelen írta...

Stunning view. I especially like the "eating sand" part. Can you send us the recipe;)?
Greetings :)
Tomi

Névtelen írta...

Homokevés: Szezonális étel, csak szeles idoben fogyaszthato. Végy két olyan beszédes csirkét, mint mondjuk mi vagyunk a Melivel (minel fecsegosebb az ember, annal tobb homok kerul a gepezetbe ;), fekudj ki a beachen a homokba (izles szerint pokrocon, torulkozon, barmin), es nehany masodpercen belul mar elvezheted is a tengerparti homok utanozhatatlan aromajat. Extra bonus, hogy nem csak a szadba, de a fuledbe, orrodba, hajadba is jut belole boven. Jo etvagyat! ;o)

Névtelen írta...

:D
I can try the same here! THe construction work in front of us provides us plenty of dust,sand from the ground soil. And even get the sun,sand and szél tourism.I will provide you some pictures soon.
Yummy!
Tommy:)