Google Analytics

szerda, június 07, 2006

Update - Norbi nélkül :o)

Teljesen bizi lettem ezzel az uj munkaval, mar a blogot sincs idom irni bentrol. :o)))

A heten egy olyan torvenyen dolgoztUNK :o), hogy a bortonlakok ne árulhassák a szextelefonjaikrol keszitett felveteleket... :o) Ugyanis azt csinaljak ezek a fineszes rabok, hogy telefonszexet folytatnak a felesegukkel/baratnojukkel/valakivel, es mivel a bortonben mindenrol felvetel keszul, ezert utana elkerik a hangfelveteleket (joguk van hozza, hogy masolatot kerjenek barmirol, ami veluk kapcsolatban keszult, es nem titkos), es ELADJAK! Hihetetlenek. Es ez most komoly mereteket oltott, es most ezt jol le kell allitani. Viszonylag surgos a dolog, mert tele van vele a media. Vicces. :o)

Balazsnak meg most volt delutan review-ja a fonokevel (az egy negyszemkozti beszelgetes az ember kozvetlen fonokevel, ami minden honapban van mindenkinek ott naluk, es ekkor lehet elmondani mindenfele ohajt-sohajt-hozzaszolast, atbeszelni az elmult es az elkovetkezo honapot, nehezsegeket, kerdeseket, stb), es kerdezte a Mark (fonok), hogy akar-e a Balazs csoportvezeto lenni, mert o lat benne lehetoseget. Balazs mondta, hogy igen, szeretne, sot hosszutavon osztalyvezeto szeretne lenni. (Csoportvezeto folott meg eggyel.) Es mondta a fonok, hogy rendben, akkor ugy allitja ossze a kovetkezo evi treningprogramjat Balazsnak, hogy ezt a celt szolgaljak, es mindenfele vezetoi kepesseget fejlessze. Tok jo! :o)

Kozben beajanlotta Krisztiant is a Flight Centre-hez, mert van naluk egy belso program, hogy ha egy dolgozo ajanl valakit munkaeronek, akkor az mar olyan, mintha az illeto tuljutott volna az elso rostan. Krisznek epp ma van a telefonos interjuja, nagyon drukkolunk, jo lenne, ha felvennek.

Most megint alakitott egy jot Balazs bent, megoldott valami olyat, amin mar 2004 ota kuzdenek, es nem tudtak rajonni, hogy mi van. O meg rajott. Az utobbi idoben ket ilyenje is volt, a fonok nagyon halas volt neki, ugyhogy nagyon bizunk abban, hogy most mar anyagilag is lesz nyoma a nagy hálának... Ha mindketten kapnank egy komolyabb emelest, akkor mar otthagyhatnank a bunningsot, vagy legalabbis mehetnenk kevesebbet. Nem mintha nagyon megerolteto lenne, de most, amikor ket hetig nem kellett menni, jol elvoltunk azert otthon... :o)

Kerteszeti hireink kovetkeznek. A passionfruitok szepen fejlodnek, bar a tegnapi eso felo, hogy lemosta a kis piros pok elleni permetet, ugyhogy majd holnap ujra fujom. Tovabbi reszletes kutatast folytattam a 'milyen gyumolcsot ultessunk a kertbe' temakorben, es vegul is meg ket fa lesz egyelore, egy grapefruit es egy narancs, es majd kesobb pedig egy mango es egy avokado. Tovabba ketto afonyabokrot is szeretnek, mert egyreszt nagyon egeszseges, masreszt nagyon finom, harmadreszt pedig nagyon draga. :( Van egy déli faja, ami jol no itt, es nem kell neki a fagy. Probaltam keresni ribizlit meg ilyeneket is, de annak nincsen olyan fajtaja, ami megelne itt a nagy melegben. :( Rossz hir, hogy a fügénkrõl - kutatasaim soran - kiderult, hogy csak ornamentalis, tehat csak disz fuge, nem lesz eheto gyumolcse. :o( Igy mar nem is erdekel annyira. De azert meglocsolom majd neha. ;o) De lehet, hogy majd atcserelem egy rendes gyumolcsozo fugefara. Az ev soran Balazs tobbszor is ultetett ananaszt, es szepen zoldellnek, de egyelore nem hozott meg gyumolcsot egyik sem. De bokornak az sem csunya. :)

Ezek voltak mara, koszonjuk figyelmuket. :o)

Nincsenek megjegyzések: