Google Analytics

hétfő, február 13, 2006

Gold Coast - Az Aranypart

Tiszta szorakozas az eletunk, mert most meg a Gold coast-ra mentunk le egy hetvegere hatosban, Melinda+Posza, Anita+Misi, plusz mi ketten. Kibereltunk egy gyonyoru, haromszobas, tengerre nezo apartmant egy szallodaban ket ejre, harom napra. Penteken este indultunk munka utan, es vasarnap este jottunk haza. Sajnos az idojaras nem nagyon kedvezett nekunk, eleg esos-felhos ido volt, de azert ki lehetett birni. :o) Pentek este olyan 7 korul ertunk oda, felcuccoltunk, aztan viszonylag hamar bevettuk magunkat a szaunaba, persze csak mi lanyok, a fiuk inkabb a medencet vettek celba. Mi meg legalabb dumaltunk kicsit a fiuk nelkul a bazi melegben. A szauna kicsit furi volt, es a vegen ki is derult, hogy nem volt bekapcsolva... :o))) De akkor meg mitol volt olyan iszonyu meleg bent?!? Ez mar orok rejtely marad. Utana este meg furodtunk kicsit a medenceben, aztan mentunk aludni. A szobak beosztasarol sorsot huztunk, mert volt egy gyonyoru haloszoba, queen meretu aggyal, kulon furdoszobaval, aztan volt egy kisebb szoba egy sima franciaagy meretu aggyal, es egy induripinduri kis szobacska ket egyszemelyes aggyal. Azt hiszem, sosem volt szerencses kezem, igy aztan a sorshuzas eredmenyekeppen mi aludtunk az icipici szobacskaban, es osszetoltuk az agyakat. :o)

Az elso ejjel mi ketten fel is keltunk hajnalban, hogy lemenjunk megnezni a tengeren a napfelkeltet, es setaljunk a homokban mielott mindenki felkel. Nagyon szep volt, bar sajnos a felhok takartak a napfelkeltet, de megis jo volt. Aztan a nap nagy reszet lent toltottuk a tengerparton, majd a szalloda teto medencejeben, ahonnan kivalo kilatas nyilt az oceanra. Meg harmadnap is ezt a medencet reszesitettuk elonyben, a tengerhez mar le se mentunk, igy aztan arrol is csak utolag, itthonrol ertesultunk, hogy a tengerpartok le voltak zarva, mivel valami 100 capa lepte meg a partokat, az eppen kikelo tobbmillionyi halikrara vadaszva. :o)

Szombat este bementunk Surfers Paradise-ra setalni, vacsorazni, meg elvezni a Gold Coasti szombat este hangulatat, es ettunk is egy fini vacsit, megneztuk a Q1-et, ami ma a vilag legmagasabb lakoepulete (de persze mar epitik a mégmagasabbat), csinaltunk egy csomo invalid kepet, es rohogtunk egy csomot. Az utca kozepen osszefutottunk egy masik magyar tarsasaggal, veluk is beszelgettunk egy kicsit, es mikozben veluk beszelgettunk, egy ujabb magyar no ment el mellettunk es elegyedett beszelgetesbe velunk. :o) Nagyon kicsi a vilag.

Csatolok par kepet a furdozo tarsasagunkrol is, csak hogy bemutassam, milyen tehetseges muuszo csapat valhatna belolunk, ha akarnank. Balra a 'csillaghal' formacio lathato.

Nincsenek megjegyzések: