Google Analytics

szerda, február 01, 2006

Kicsi kocsi kalandjai

Megint en. Elegge osszevissza irok, belatom. :o) De most mar jooo leszeeeeek! Most, hogy mar van ugye rendes munkank, es - elmeletileg - egy csomo extra idonk kellene, hogy legyen, most mar irhatnank gyakrabban is a blogra. De valahogy megsincs tobb idonk. Talan az utazasra, bejarasra megy el a sok ido... Meg persze azert meg mindig jarunk hetente ketszer a bunningsba is dolgozni, mert idokozben kicsit megnovekedtek a koltsegeink... Vettunk egy autot!!!! :o) Jipiii! :o)

Ugy volt, hogy mindig is szerettunk volna egy cabriot, de persze eddig sosem tudtuk megengedni, es most meg a regi jo mazdank (amit egyebkent azota is siratok, mert nagyon szerettem) mar nagyon megoregedett, es mar muszaj volt megvalnunk tole, igy aztan atgondoltuk a lehetosegeinket, es ugy lattuk, hogy most vagy soha, es megvettuk ezt az autot. Aztan ha majd jonnek a gyerekek, akkor majd ugyis csaladi autot kell vennunk, de addig nagyon jo lesz. Mar voltunk is vele itt-ott, beachen, meg mindenfele, - persze leengedett tetovel! :o) - es nagyon jo erzes. (Kiveve hatul, mert a hatso ulesen nagyon fuj a szel. De az elson kiiiiiiiraaaaaaly! :o)

A reszletek (akit erdekel): Saab 93 S, 6 eves, 2.0-as motor. Es van kis ablaktorlo a lampajan is! ;o))))) (Ez nagyon lenyeges informacio.) :o)

Ennyi mostanra. Bye.

Nincsenek megjegyzések: