Google Analytics

szerda, február 22, 2006

Pozitivumok

Tegnap reggel tejet osztogattak az allomason, promocio volt az egyik tejgyarnak, es en is kaptam ket kis dobozzal, es most iszom vele az otthonrol kapott finom Nescafe Frappe kavet, es hat eddig is finom volt, de ezzel a tejjel még finomabb. Itt az irodaban egyebkent ingyen kapjuk a tejet, de egy bizonyos gyartol jon mindig, es csak harom fele van: zsiros, felzsiros, meg negyedzsiros. (vagy mi). (Full millk, Light, Skim Milk) De ez most egy masik fajta, kalciummal meg vassal dusitott, es nagyon finom. Remelem, maskor is osztanak majd! ;o)

Ma reggel meg egyadagos, elorecsomagolt kis muzliket osztottak, (amit en mar tisztelettel be is ettem), es ez is nyami volt. Mar egeszen hozzaszokunk, hogy minden reggel osztogatnak valamit. A mult heten egy 'ferfimagazinnak' az elso kiadasat osztogattak, kaptunk is egyet Balazsnak, de nem volt nagy durranas, ugyhogy nem fogjuk venni tobbet. ;o)

Azt is akartam még meselni, hogy tegnap reggel vettunk a buszon berletet, 67 dollar volt a kettonk heti berlete, es kifizettuk a sofornek (mert itt a buszon felszallaskor veszed a jegyet vagy a berletet), es leultunk. Es aztan amikor szalltunk le a vonatallomasnal, a sofor megallitott, hogy 10 dollarral tobbet fizettunk, es 67 dollar helyett mi 77-et adtunk, ugyhogy tessek, itt a 10-es. Teljesen meghatodtam, annyira rendesnek talaltam. Mikor beertem, irtam is egy emailt a busztarsasagnak, hogy dicserjek meg azt a fickot, mert tolunk siman el is tehette volna azt a 10-est, mert nem vettuk eszre egyaltalan. (Nem nagyon sok penz, de azert nem is keves, kb 1600 forint, neki (a sofornek) kb egy oranyi netto bere lehet... Nagyon kedvesnek talaltam.

Aztan ma mar meg is erkezett a valasz email a busztarsasagtol, hogy koszonik, hogy vettem a faradsagot es irtam nekik, es hogy a jaratszam es az idopont alapjan be is azonositottak a sofort, es hogy majd valamifele dijazasban reszesitik a kedvessegeert es az oszintesegeert. (Ezt irtam nekik en is, hogy pliz ertekeljek a kedvesseget es az oszinteseget.)

Mas erdekfeszejto nem tortent. Illetve meg annyi, hogy az igazgatonk az osztalyon egy idosebb, 60-as eveiben jaro ficko, akivel nagyon joban van egyebkent mindenki, de nincs vele tul sok kapcsolatunk, mert bent ul az irodajaban, es ott gyuszmekel egesz nap. De ma vegigsetalt az irodaink elott a folyoson, es a kollegak mind futyultek utana, meg minden, mert hogy egy nagyon csinos oltonyben volt, mikozben maskor csak ingben-nyakkendoben van, mint mindenki mas is. Csajszik is latvanyosan ajuldoztak, meg minden, nagyon aranyos jelenet volt, szegeny fickot teljesen zavarba hoztuk, ki is menekult. ;o) Azt akarom csak ezzel meselni, hogy en sosem dolgoztam meg ilyen helyen, ahol ennyire 'partner' a fonok, ennyire 'egyenrangu', hogy nyugodtan lehet utana futyulni az irodaban, meg ilyenek. Igy leirva nem volt ez valami tanulmanyos tortenet, de eloben tenyleg jopofa is volt, es szamomra elgondolkodtato is. Itt nem a hierarchia teszi az embert, az biztos. Es az emberek megis dolgoznak, es tisztelik, es szeretik a fonokoket. Most mar lassan 2 honapja lesz, hogy itt dolgozom, de meg egyetlen pletykat vagy rosszindulatu megjegyzest nem hallottam soha senkitol a fonokokre vonatkozoan, pedig van beloluk boven. (marmint fonokbol van boven) Sot, a mult heten, amikor csinaltam a prezentaciot az uj torvenyek formatumarol, akkor elotte szemelyesen idejott a legnagyobb fonok, ideallt mellem a gephez, es megnezte, hogy hogy haladok, es nagyon megdicsert, meg minden. (Elotte ideszolt telefonon, hogy jon, mert erdekli a munkam, nem csak ugy 'meglepetesszeruen' allt a hatam moge, nem 'ellenorizni' jott.)Balazst is lokdosom majd, hogy irjon most mar o is, mert neki is van egy csomo uj es erdekes a munkahelyen, de mar annyira bizi, hogy nem is ir a blogra. ;o) De majd a hetvegen biztos fog irni. Ennyi mara.

Nincsenek megjegyzések: