Google Analytics

csütörtök, február 16, 2006

Krimi vaaaan!

Micsoda krimi volt nalunk hetfon! Hihetetlen. Mindenki nagyban dolgozik az asztalanal, egyszer csak az egyik srac itt, akinek folyora nezo asztala van (font vagyunk a 22. emeleten, a kilatas gyonyoru es abszolut zavartalan), szolt, hogy menjunk mar es nezzuk meg, hogy ket halott ember uszik le a folyon!!!

Megneztem en is, tok ijeszto volt! Tisztan lehetett latni a labukat, meg a kezuket, fejuket, mindenfelejuket, ahogy viszi oket a viz, jo 100 meterre egymas mogott. Hihetetlen volt!!!! Neztuk, ahogy usztak le a folyon, aztan az egyik fiu felhivta a vizirendorseget... Valami orveny szeruseg is volt korulottuk, biztos halak, vagy valami, de bazi ijeszto volt. :o(((

Aztan egesz delelott forro droton volt a fiu a rendorseggel, 10 percenkent hivtak ot, aztan a vegen azt mondtak, hogy nem talaltak semmit, es hogy biztos palmalevelek voltak... Turot. Valoszinuleg csak nem akartak, hogy panikoljunk, de persze mindegy volt, mert mi mar amugy is panikoltunk. :o) Hat, itt is tortennek ilyenek... Bar, itt tobben azt mondtak, hogy lehet, hogy csak babu, es tesztelik az embereket, hogy hanyan veszik eszre, es hanyan szolnak a rendorsegnek, stb... Hogy ez is resze a lakossag terrorista cselekmenyek ellen valo vedekezesre valo felkeszitesenek. Ezt mondtak, hogy volt mar ilyen. Mindegy, mi megtettuk az allampolgari kotelessegunket, es szoltunk a rendorsegnek. (Akik aztan megprobaltak leszerelni minket ezzel a bena palmafas dajkamesevel... De mi résen vagyunk!) :o)

Nincsenek megjegyzések: