Google Analytics

hétfő, június 19, 2006

Brazilia – Ausztralia 2:0 :o(

Lehet, hogy nem is kellene irnom errol, (hatha akkor nem tudna meg senki :o), de sajnos ma hajnalban kikaptunk a Braziloktol. :o( Persze az ausztralok eleg optimistak most is, mint mindig, es nem vesztettek lelkesedesuket, azt mondjak, most mar ‘csak’ a horvatokat kell megverni, es akkor bent vagyunk a kovetkezo forduloban. Csak…! :o)

Ma reggel, amikor jottunk a vonaton, nem messze tolem egy ficko olvasta a mai ujsagot, de diszno modon nem ugy tartotta, hogy en is el tudjam olvasni a cimlapot rendesen, ugyhogy csak azt lattam, hogy a cimlapon egy bazira unneplo ausztral tomeg fenykepe van, es azt is lattam, hogy a VB-rol van szo. Szoval teljesen azt hittem, hogy megvertuk a Brazilokat!!!!! De aztan beertem, es megneztem a neten, hogy mi a helyzet, es lattam, hogy vesztettunk. :o( Na de akkor meg mit fesztivaloznak az ausztralok a cimlapon?!? Mondjuk biztos azt, hogy nem 15:0-ra kaptunk ki, csak mondjuk 2:0-ra… Vagy inkabb azt, hogy meg mindig van esely a tovabbjutasra. Vagy csak ugy altalaban oromkodnek, ha mar ott vannak Munchenben. :o) Vagy valami.

Mas. Suti biznisz. (Eleg egysiku vagyok mostanaban, gyakorlatilag a suti bizniszemen meg a sporthireken kivul alig irok valamirol… Na jo, meg Balint gazda hirei is meg-megjelennek elvetve…) Szoval tegnap megitn sutottem egy kis macadam dios-feher csokis sutit, es hoztam be belole egy tepsivel, es kitettem egy tanyerra, majd korbekuldtem egy emailt, hogy 80 cent darabja, es hogy uj hutore gyujtok. :o) Es mar tok sokat megvettek!!! :o) Jovo heten orias malnas muffint sutok! :o) Balazs meg most irt, hogy a tegnaprol maradt tejfolos csirket nokedlival, amit ma bevitt ebedre, teljesen korulalltak a kollegai es ugy neztek, ahogy ette. :o) Ugyhogy a ‘terjesszuk a magyar konyhat’ missziom kereteben fozok is egy kis adagot hetvegen nekik megkostolasra.

Tegnap Lidijaek voltak nalunk vendegsegben, nekik foztem ezt az igazi jo magyar kajat, es izlett is nekik elegge, ugyhogy legkozelebb mar lehet valami extremebbel is keszulni. (Bar most, hogy terhes, nem nagyon merek a fuszerekkel trukkozni, nehogy beteg legyen ott nalunk…) Felhivas: ezuton varom a jol bevalt csaladi recepteket magyaros etelekre. (Egyszer mar kaptam gesztenyepure receptet innen! :o))). Szoval hajra!!!!
Majd jol kiprobalom a recepteket, aztan majd kozos ossznepi fogyokurat leszek kenytelen hirdetni… ;o)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nokedli stb.

Ismerõs jelenet. Rám is néznek néha nagy kerek szemekkel. Utoljára pl. töltött káposztát hoztam, pontosabban töltött szõlõleveleket vágott savanyúkáposztával meg disznóhussal. Nézi az ozi, nézi, s mikor ráöntöm a tejfölt, akkor azt mondja, te ez jól néz ki!!!! S nagyot harap a tonhalas szendvicsébõl....

Lilla írta...

:oD