Google Analytics

hétfő, január 02, 2006

Karacsony 2005

A legszebb ajandek szamunkra az volt, hogy 2006 Januar 3-an mind a ketten kezdunk a varosban egymastol kb 5 percre, szakmabeli munkaban, egesz jo fizetesert.

Azt hiszem, ennel nagyobb ajandekot nem tudtunk volna venni. :-)

December 24-en delelott befejeztem a pergola alatti resz kavicsozasat, majd este nagyon finom halvacsorat ettunk kettesben, es orultunk az uj munkanknak.

December 25-ere athivtuk a magyar barataink egy reszet. 20-an gyultek ossze. A menut mar korabban leegyeztettuk es mindenki szepen keszulodott. Delutan elmentunk Noosa-ra furdeni egyet, majd utana vacsora otthon. Jo magyar szokas szerint mindenki kitett magaert es mindenki legalabb 6-8 fore elegendo adagot hozott. Lehet szamolni. kb 10 csalad szorozva atlagosan 6 fovel az 60 embernek elegendo finomsag volt. Mondanom sem kell hogy megmaradt az egesz ,ugyhogy kutya harapast szorevel modjara uto-partit rendeztunk masnap estere, ahol a megmaradt maradekokat ettuk meg (reszben). Meg harmadik nap is volt mit enni a Krisszeknel.
De nagyon jo erzes volt, hogy ilyen sokan osszejottunk, hiszen senkinek nincs itt senkije es igy kicsit konnyebb volt a karacsony.

Csak hogy ebbe a mesebe is jusson "last minute"
A kocsi hutovize felforrt mikor indultunk szilveszterezni, es epp vissza akartunk fordulni amikor visszament a homerseklet. Az autopalyan jol ment, meg ha visszakapcsoltam 3-asba, akkor is. Vegul is ugy dontottunk, elindulunk es oda is ertunk epsegben normal homerseklettel.

Szilvesztert a Melieknel toltottuk, persze itt is rengeteg kaja volt, ugyogy elsejen este ismet partiztunk. Ejfelkor megneztuk a tuzijatekot a toronyhaz tetejerol, majd lementunk es magyar himnusz es koccintas.

Hat elteltek az unnepek, es igazabol mar vartuk is, mert teljesen be voltunk zsongva az uj munka miatt.

Hamarosan folytatas az uj munkarol.

Nincsenek megjegyzések: