Google Analytics

csütörtök, április 20, 2006

Kathmanduban jartunk ;o)

Jartunk mar parszor azelott is a Kathmandu boltban, ahol mindenfele remek kirandulos-turazos cuccot lehet kapni (nyilvan nem tul olcson), de most kifejezetten ugy mentunk, hogy most aztan veszunk is valamit. :o)

Igazabol ugy volt, hogy a jelenlegi bakancsaink mar elegge elhasznalodtak, az enyem konkretan el is szakadt, ugyhogy megérettunk mar egy ujra. Es mivel most mennek orszagszerte (vilagszerte?) a 'Nagy Husveti Learazasok', ezert ugy gondoltuk, hogy kihasznaljuk az alkalmat, es lecsapunk valami kihagyhatatlanul jo vetelre.

Utkozben beneztunk egy Shoecity nevu helyre, amit Balazs a neten talalt, es bar kivulrol kicsinek tunt, (belulrol is), de vegul talaltunk ott bakancsot meg mielott elertunk volna a Kathmanduba. A bakancsokban az a jo, hogy az acelbetetesbol a Bunnings visszaterit nekunk $66 dollart fejenkent mint 'safety boot' azaz mint vedocipo, ugyhogy mindenkeppen olyat neztunk. Talaltunk is, tok jo, illusztracio jobbra, a jobboldali legszelso, voroses szinu a mienk. :) Az enyemet mondjuk meg kellett rendelni, mert csak 7-es merettol van, nekem meg 3-as kell... :) Ugyhogy ket het mulva erkezik! Aztan mehetunk kirandulni ezerrel!

Mindenesetre azert meg elsetaltunk a Kathmanduig is, ha mar ugy terveztuk, es lattunk is egy csomo erdekeset! Wow, olyan erdekes dolgok vannak, hogy az ember nem is gondolna... En peldaul rogton osszebaratkoztam egy szep piros pulcsi szeruseggel, ami nagyon jo a szel ellen, meg - mint Balazs ramutatott - kivalo vedelmet nyujt -20 fok alatt, es tajga eghajlatra ajanljak... Ugyhogy - bar nekem nagyon tetszett - rajottem, hogy ez talan nem a legmegfelelobb kirandulo oltozek a jelen korulmenyek kozott. Hacsak nem szervezunk egy tajga turat! :o)

Tovabba voltak meg nagyszeru maguktol felfujodo matracok, dupla halozsakok, utazo kavefozok, szazmillio fele bicska es elemlampa, hiperkonnyu minituzhely, mindenfele kutyu, még kirandulos alsonadrag is, ami nem engedi at a nedvesseget... Vagy mi... Sajnos nem tudtunk eleg idot tolteni a boltban, mert vissza kellett mennunk az irodaba, de majd jovunk maskor is!

(Most, mikozben irom a blogot, emailen fuzogetem Balazst, hogy megis csak vegyuk meg annak a piros pulovernek egy konnyitett, kevesbe meleg, es ujjatlan (azaz teljesen ausztralositott) valtozatat, de meg folynak az egyezteto targyalasok. Lapzartaig nem erkezett hir.)

Nincsenek megjegyzések: