Google Analytics

hétfő, április 17, 2006

Kempingezni fogunk!!!

Draga jo egykori Bunningsos szerb kollegnomék, Lidija es Perry hivtak at minket ma este vacsorara meg egy kis dumalgatasra. Lidija 3 honapos terhes most, es megneztuk az ultrahangos felveteleit, es hihetetlen tisztan latni rajta mindent! Nem is gondoltam volna, hogy ennyire felismerhetoek a reszletek. Hihetetlen, hogy a kis bebi csak 10 centis, de tisztan latszik, ahogy szopja az ujjat, integet, arrol nem is beszelve, hogy mennyire nyilvanvaloan latszik, hogy fiu lesz... :o)

Maga a vacsi nagyon finomra sikeredett, nagyon erdekeseket sutottek-foztek, tobbek kozott citromos-ecetes fott gombat, ami Balazsnak okozott némi kihivast (mert hogy o nem nagy rajongoja a gombanak, hogy finomat fejezzem ki magam), de derekasan beette a nagyreszet szo nelkul. Ezen kivul ettunk meg narancsos kuszkuszt, csirkegombocokat nyarson sulve, hejaban sult krumplit es salatat. Desszertnek pedig passionfruit-os cheesecake volt, ami szinten osztatlan sikert aratott.

Amikor nalunk voltak legutobb, meggylevest foztem, mert Lidija mar regota ki akarta probalni, valamint ananaszos csirket, es desszertnek pannacottat. Ugyhogy mindig ezt csinaljuk, hogy valami nagyon fini, nem kifejezetten hetkoznapi eteleket eszunk egyutt, es eddig ez nagyon bevalt. Lidija nagyon jol foz szerintem, es Perry is ugyes, es kisebb show musort is adnak, mikozben foznek, mert mindenen osszekapnak, hogy mit hogy kell(ene), es ez nagyon vicces. :o)

Vacsora elott mutattak nehany kepet a legutobbi kirandulasukrol Tasmaniaban, es nagyon nagy kedvet kaptunk mi is a kempingezeshez, ugyhogy meg is beszeltuk, hogy kezdeskeppen elmegyunk veluk egy 2 napos turara csak ide a kozelbe Mount Mee-re, meglatjuk, hogy tetszik, es ha oke a dolog, akkor mehetunk hosszabb turakra is, egyutt is, kulon is. Mar alig varom! :o) Satrunk van, halozsakunk van, mar csak egy bakancsot kellene venni, es indulhat a banzaj! :oD

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Túrázni Tasmániaában, az igen! Én is nagyon szeretném már végigjárni az Overland Track-et!