Google Analytics

szombat, április 15, 2006

Súgólyuk - azaz szinhazi tudositas a déli féltekérol

Vegre eljott a szinhaz napja!!!! Mar ugy vartam ezt a dolgot, hogy csak na! Mar lattuk ezt a darabot otthon is ketszer is, de megis nagyon kivancsi voltam ra. Egyreszt azert, mert maga Topol jatszotta Tevjet, masreszt pedig azert is, mert ez volt az elso ausztral szinhazi elmenyunk. A Southbank-i Lyrics Theatre-ben jatszottak, mi mar jo koran odamentunk, es elotte setaltunk a parton, megvacsoraztunk szepen, ahogy kell :o), es szep nyugodtan erkeztunk a szinhazba.

Az eloadas fantasztikus volt!!!! Teljesen odavoltunk tole! Azt azert meg kell hagyni, hogy bar Topol hihetetlen jo volt Tevjeként, a mi otthoni szineszeinknek sincs szegyellni valoja a temaban, szerintem Dunai Tamas es Huszti Peter is volt ilyen jo! Meg a tobbiek is.

Bar elozetesen azt hallottuk, hogy itt Ausztraliaban (es a nyugati vilag tobbi reszen sem) nem ismerik a vastapsot, mert az csak a volt szocialista orszagokban divik, ez vegul is hamis informacionak bizonyult, mert az emberek a vegen felallva vastapsoltak vagy egy negyed orat! Hihetetlen elmeny volt!

A Sugolyuk kovetkezo hiradasa valamikor junius elejen les olvashato, amikor is a meltan vilaghiru STOMP zajszinhaz eloadasrol kozvetitek hireket. :o) Jipi, mar alig varom azt is! :o)

Nincsenek megjegyzések: