Google Analytics

péntek, április 14, 2006

Nagypéntek

Ma minden zarva, vegre szabadnapos mindenki! Ennek oromere megbeszeltuk Meliekkel meg Anitaekkal, hogy mivel ok ugyis mennek tevegelni valahova Noosa melle, akkor mi is kimegyunk Noosara, es egyutt toltjuk a delutant. Elotte beugrottunk Redcliffe-re, ahol ilyenkor tartjak a szokasos evi nagypenteki vitorlasversenyt, es a husveti nyuszi is ejtoernyon erkezik a tengerpartra. Ezt nem akartuk kihagyni, ugyhogy ott talalkoztunk. Sajnos a buli nem volt olyan jo, mint tavaly, a nyuszit is elmisszoltuk :o), es a vitorlasversenyt is lekestuk kicsit, viszont vigasztalaskeppen ettunk egy fini langost a Gyurinal, es nagy oromunkre az o satra mellett egy masik magyar csalad pedig kurtos kalacsot arult, ugyhogy abbol is vettunk egyet gyorsan, nehogy mar a vegen meg lefogyjunk igy Husvetkor...

Aztan elindultunk Noosara, hogy utolerjuk Melieket, es ott talalkozzunk veluk a tevegelés utan, de kozben telefonos egyeztetes utjan kiderult, hogy ok meg sikeresen lekestek a tevéket, szoval igen ugyesen alakult az egesz nap. :o) Mindenesetre vegul is megerkeztunk mindannyian Noosara, setalgattunk, dumaltunk, hamburgereztunk, megneztuk a tengerparton epitett profi kivilagitott homokvarat, aztan hazamentunk.

Sajnos azt csak a hazafele vezeto uton vettuk eszre, hogy mikozben gyonyorkodtunk a tengerparti naplementeben, agyon csiptek minket azok a nyuves sandfly-ok (amikhez nekunk mar volt szerencsenk korabban Fraser Island-en), ugyhogy most viszketunk mint allat. Meg harom hetig.

Hazafele mar sotetben jottunk, de nem tudtunk ellenallni, es egy szakaszon leengedtuk a tetot, hogy utkozben gyonyorkodhessunk a csillagokban. Mivel eleg huvos volt, ezert bekapcsoltuk a futest, es ugy nyomultunk, teto nelkul, ulesfutessel. :o) Vicces volt. Viszont a csillagok kétségtelenul megérték, mert gyonyoru volt az este.

Nincsenek megjegyzések: