Google Analytics

kedd, április 04, 2006

Eszmefuttatasaim a romlott kapitalista tarsadalomrol

Voltam ma a Myerben ebedidoben, es vettem parfumot, amit mar regota nezegettem, de eddig sosem vettem meg. Csak most. Most viszont jol megvettem, es kaptam hozza egy CSOMO dolgot, olyan csinos kis neszeszerben. Nem is tudtam, hogy ez jar most a vasarlassal, ugyhogy nagyon orultem neki. Tovabba voltam a Myers melletti Lush nevu muintezmenyben, ahol pedig mindenfele finom kezzel keszult organikus szappanszeru termekeket arulnak, es ott nagyon jo illatu es nagyon jo hatasu habfurdo labdakat vagy miket vettem. Illetve csak egyet vettem, es meg ketto masik cuccot kaptam ott is ajandekba, nevezetesen egy valami romantikus rozsacskas habfurdo labdat vettem, es kaptam hozza egy pici szivecske alaku masszazsolajat (ami most még szappan allagu, de ahogy fogja az ember, megolvad, vagy mi), valamint egy masik kis kezmoso szappankat, amitol pedig cukorka illatu lesz a kezem. Well, ez utobbi kulonosen hasznosnak tunik... ;o) De akkor is orulok neki, jusztis!

Most vagy sehol nem tudnak megszabadulni a cuccaiktol, es ezeket adogatjak az artatlan vasarloknak, vagy nagyon nagy a verseny, es igy probalnak kesobbi vasarlasokra csabitani, (ami nalam egyebkent valoszinuleg be is jon...), mindegy, lenyeg, hogy a vasarlot - azaz engem - jol elhalmoznak mindenfele kis vackokkal, amiknek nagyon orulok lelkesen. :o)

Ez az elmeletem a romlott kapitalista piacgazdasagrol es a szabad versenyrol. Reszemrol tamogatom, csak halmozzanak el batran tovabbra mindenfelevel. Raaaajta!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lush bolt itthon is van már! :) lush.hu. De errefelé ritkán adnak valamit pluszba, pedig meg szoktam ott fordulni néha. :) üdv: Krisz