Google Analytics

kedd, március 21, 2006

Delben a Kiralyi Botanikus Kertben

Balazs is visszaszokott a futasra. En mar regota jarok ebedidoben az epuletunk alatt levo konditerembe ebed elott, de most Balazs is rajott, hogy milyen jo is az, hogy az ember az ebedidejet hasznalja testedzesre. ;o)

Ugyhogy a mult heten volt is ketszer vagy haromszor is, visz valtoruhat, cipot, mindent, aztan futas utan visszaerve az irodaban, lezuhanyozik, es ujult erovel folytatja a napot.

Az egyik futos utjan mult heten a Botanikus kertbe vitte ot a laba. Annyira tetszett neki a dolog, hogy a napsutesben fut az ember a parkban, a folyoparton, illetve a parkbéli tavak menten, hogy el is hatarozta, hogy egyutt is kimegyunk oda, legalabb nehanyszor egy heten.

Ma ki is probaltuk! :o) Delben lementunk Meliekhez, hogy begyujtsuk az aznapi kebabunkat ebedre, aztan felugrottunk a Loop-ra, ami egy ingyenes buszjarat a belvaroson belul, korbe-korbe, es 3 perc alatt a Botanikus kertnel talaltuk magunkat. Megettuk a kebabot, aztan setalgattunk, beszelgettunk, gyonyoru ido volt, bar a meleg miatt inkabb az arnyas setanyokat valasztottuk. Aztan nem sokkal kesobb elkaptuk a visszafele tarto Loop-ot, es nem sokkal kesobb mar bent is ultunk ujra az irodaban. De a szep, nyugodt, idilli seta utan teljesen feltoltodve, ujult erovel foghattunk a munkaba. (Mondjuk nem fogtunk, de foghattunk volna. :o) Majd talan legkozelebb. :o)

Nincsenek megjegyzések: